U zocht op: distribution

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


H. Essers

Transportlaan 4 -3600Genk

Logistieke dienstverlener H.Essers biedt gepersonaliseerde en geïntegreerde transport- en logistieke oplossingen over heel Europa.

Medical Distribution & Sales

Dieplaan 31 -3600Genk

Medissa-co staat voor Medical distribution and sales. Onze taak bestaat erin u als professionele hulpverlener bij te staan in de toelevering van medische instrumentaria en diagnostische materialen. Zo beleveren wij artsen, verpleegkundigen, ...

Ikea Distribution Benelux

Mercuriuslaan 2 -3600Genk

Bij IKEA vind je trendy interieurs. Meubelen, keukens, kleerkasten, stoelen, tafels, zitbanken, kantoormeubelen, .. Binnenhuisinrichting aan betaalbare prijzen...

Publi Strada

Vennestraat 185 -3600Genk

Publi Strada is een eigentijds mediabedrijf dat zich focust op autoreclame die rendeert! U bent geen adverteerder, maar een lange termijn partner om samen uw objectieven te realiseren en de juiste markten aan te trekken.

Bme

Henry Fordlaan 62 -3600Genk

E-fulfilment op maat van jouw klant en voor ieder verkoopkanaal.Waar flexibiliteit, efficiëntie en transparantie de ideale bouwstenenvan een duurzaam partnership zijn.

Systempluslogisticservice

Geleenlaan 33 -3600Genk

Wim Bosman is een 3pl+ Europese Logistiek dienstverlener met een sterk Europees netwerk voor klantspecifieke en bij voorkeur geïntegreerde warehousing, transport en distributieoplossingen.

Zeppe

Transportlaan 4 -3600Genk

Lenaers Afsluitingen

Henry Fordlaan 17 -3600Genk

Lenaers is een gespecialiseerde groothandel in draadproducten sinds 1933 en een erkend installateur van afrasteringen en poorten.

Encon Ingenieursbureau

Neerzijstraat 49 -3600Genk

ENCON is een ingenieursbureau, gespecialiseerd in het verlenen van energieadvies, met de nadruk op efficiënt energiegebruik. Encon is actief op alle domeinen van de energie. Encon Ingenieursbureau - Energiebesparingen

Service Support

Mieënbroekstraat 28 -3600Genk

Naast traditioneel schoonmaakonderhoud, industriële reiniging en ruitenwasserij, bieden wij ook tal van aanverwante diensten aan bij onze klanten.

Pitsa

Jan Habexlaan 15 -3600Genk

I.b.a. Engineering

Zuiderring 13 -3600Genk

Iba-Engineering Kies uw taal:Site best vieuwed inChoose your language: Nederlands1024 x 768 dpiEnglish

Sensel

Hoefstadstraat 86 -3600Genk

Claes W. Construction

Winterbeeklaan 35 -3600Genk

Claes W. CONSTRUCTION is dus de partner bij uitstek voor al uw afbraak- sloop en stripwerkzaamheden. Maar ook voor klusjes en projecten van A tot Z kan u rekenen op Claes Wouter.

Asotep

Woudstraat 3a -3600Genk

Aanleg pijpleidingen en telecommunicatieleidingen | productie van stoomketels

Jomi Projects

Driehoevenstraat 67 -3600Genk

V D B Technics

Hengelhoefstraat 164 -3600Genk

Vandaag verzorgen wij voor onze klanten een totale service op gebied van elektromechanica. Wij staan in voor onderhoud, revisie, verhuizen van productie-eenheden alsook het vervaardigen van transportsystemen en transportbanden.

Martens Group

Mercuriuslaan 4 -3600Genk

Martens Wegenbouw bied zowel aan de industrie als de openbare sector een brede waaier van diensten aan, van grondwerken tot complete infrastructurele wegenbouwprojecten.

Betoboor

Kuilenstraat 63 -3600Genk

Zagen van beton en asfalt.Zagen van krimpvoegen in jonge beton.Boren van gaten.

Roger Vrolix Elektrische Verwarming

Kaarbaan 5a -3600Genk

VROLIXKLIMA heeft 30 jaar ervaring in alternatieve verwarmingstechnieken

Elektra - Bree - Bordenbouw

Kompellaan 9 -3600Genk

Groep Alelek is een elektrogroothandel met 6 vestigingen verspreid over het land.Het uitgebreide gamma, de grote voorraad en een performante distributie maken van GROEP ALELEK een zeer betrouwbare partner.

Het Bedrijf

Raf Mailleuxstraat 25 -3600Genk

Eden Design

Woudstraat 5 -3600Genk

Eden design Automation is hoofdzakelijk actief in:- elektriciteitswerken en bordenbouw- automatisatie van huis/ gebouw- industriële automatisatie- onderhoud van elektrische machines/installaties- verlichting- parlofonie/videofonie

Recep Karabacak

Kruisbosstraat 24 -3600Genk

Jeffensell verzorgt het hele traject van product(ie) uitbesteden. Leverancier onderzoek in Azie en Oost-Europa, quality control, logistiek, douane, etc.. Wilt u een product elders laten produceren Jeffensell is uw partner!