U zocht op: doe het zelf bouwmaterialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


3 T Prefabbeton

Gerard Mercatorstraat 65 -3920Lommel

3T Prefabbeton is een jong en dynamisch bedrijf opgericht in juni 2011. Wij leveren betonproducten op maat in glad zichtbeton, in verschillende kleuren, evenals gezandstraalde elementen. Ons gamma bevat onder andere trappen, bordessen, terrassen, ...

Engelen Vloer & Tegelhandel

Balendijk 185 -3920Lommel

Het familiebedrijf, vandaag bestuurd door Hilde en Geert, is uitgegroeid tot een gevestigde waarde bij zowel particulieren als aannemers.Door rechtstreekse import bij de fabrikanten kunnen we u steeds de nieuwste tendensen aanbieden.

Aerts

Balendijk 240 -3920Lommel

Aerts Coatings NV is een totaalleverancier voor alle verfsectoren en zijn in staat om een oplossing te bieden voor alle vragen en problemen die zich in de verfwereld stellen.

Polydak

Marie Curiestraat 75 -3920Lommel

welkom op de website van polydak SKIP INTRO

Coolline-solar

John Cockerillstraat 66 -3920Lommel

Als erkende verdeler van het merk Panasonic staan wij in voor verkoop en service. Op verzoek kunnen wij de toestellen wekend tonen.Tevens verdelen wij producten van Mitsubishi Electric en LG Airconditioning.

Cemart

Maatheide 76 -3920Lommel

cemart.com cemart.com | Homes for Sale | Apartments | Dating Services | Chat Rooms Homes for Sale,Apartments,Dating Services,Chat Rooms,Airline Tickets,Travel Guides,Las Vegas,Hawaii,Used Cars,Car Accessories,Cellular Accessories,Cell Phone Deals,Dow

Hemelaers Glas

Balendijk 205 -3920Lommel

Hemelaers Glas bvba biedt als modern glasbedrijf een breed gamma van glasproducten aan zowel particulieren als aannemers.

Soloya

Lodewijk De Raetstraat 83 -3920Lommel

Alphametal

Lepelstraat 97 -3920Lommel

De grootste leverancier voor bedrijf en particulier voor alle werktuigen en toebehoren.

V & W Construct

Christoffel Plantijnstraat 5 -3920Lommel

V&W Construct is een dynamisch bouwbedrijf. Wij beschikken over een bekwaam team van vakmensen die van uw plannen uw droomhuis kunnen maken. U kunt bij ons terecht voor woningbouw, appartementbouw, industriebouw en renovaties.

Creal

Edward Anseelestraat 15 -3920Lommel

Met meer dan 20 jaar ervaring en Schüco als leverancier, is Creal uw toegewezen partner.

Heiq Chrisal

Priester Daensstraat 9 -3920Lommel

Chrisal professionele reinigingsproducten voor zowel professionele als particuliere gebruikers.

Vekemans Groep

Balendijk 218 -3920Lommel

Enter a brief description of your site here HOME keyword1,keyword2,vekemans,vekemans,vekemans,vekemans,keyword7,keyword8,keyword9,keyword10,

E³v

Konijnenpijp 89 -3920Lommel