U zocht op: drainage

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ragos

Moestoemaatheide 13 -2440Geel

Danny Boons

Velveken 26 -2440Geel

De firma Boons bvba staat al jaren garant voor grondwerken, afbraakwerken en wegenwerken. Wij richten ons zowel op particuliere klanten als op bedrijven.

Vinus

Liessel 4 -2440Geel

Bouwonderneming Vinus wil zich profileren als een idelale parner in ruwbouwwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Bouwwerken Gova

Herentalsedijk 183 -2440Geel

Betonkelders Gova is gespecialiseerd in het plaatsen van ter plaatse gestorte betonkelders. contacteer ons voor meer info of een gratis offerte.

Van Loco Willy

Broekstraat 27 -2440Geel

Grondwerken graafwerken Van Loco in Geel Grondwerken graafwerken Van Loco in Geel Grondwerken graafwerken Van Loco in Geel

Bepa

Olenseweg 106 -2440Geel

Heylen Natuur- & Groenbedrijf

Schrans 23 -2440Geel

Heylen bvba, natuur- en groenbeheer. Heylen BVBA intropagina natuurtechnisch maaibeheer, maaien, natuurtechnisch grondwerk, grondwerk , natuurbeheer, landschapszorg, natuurontwikkeling, bosexploitatie, plaggen, heideterreinen, vennen, natuurterreinen

Vanhout

Lammerdries 12 -2440Geel

Vanhout is een betrouwbare en competente algemene aannemer die deel uitmaakt van de groep BESIX. Wij leveren kwaliteitsvolle bouwprojecten af binnen de afgesproken termijnen. Op die manier streven wij naar duurzame relaties met tevreden klanten...

Renotec

Acaciastraat 14c -2440Geel

Renotec gaat aantasting door chloriden tegen door het plaatsen van offeranodes, impregnering of met het proces van kathodische bescherming.

Cordier

Gasthuisstraat 31 -2440Geel

Sinds 2009 staat Cordier Construct BV garant voor kwaliteit in de industrie-, staalbouw, dak- en wandbekleding. Hierbij richten we ons voornamelijk op aannemers, bedrijven, overheden of particulieren.

Jos Baeck En Zonen

Stelen 37 -2440Geel

Groenbedrijf Baeck is een modern en dynamisch familiebedrijf dat in 1976 werd opgericht door wijlen Jos Baeck. Onze voornaamste activiteiten zijn onderhoud private tuinen, ontwerp industriël groen en aanleg openbaar groen.