U zocht op: duurzame energie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Eneco Belgie B.v.

Battelsesteenweg 455i -2800Mechelen

ENECO Energie is reeds geruime tijd actiefop de Belgische energiemarkt. Wij leverenzowel elektriciteit als gas enkel aanondernemingen en industriëlen. Wij onder-scheiden ons door onze UNIEKE AANPAK opgebied van DUURZAME ENERGIE .

Belgian Eco Energy

Bedrijvenlaan 3 -2800Mechelen

Als bedrijf bent u continu op zoek naar duurzame oplossingen om efficiënt te besparen. Samen met Bee kan u vanaf vandaag uw energiefacturen fors doen dalen door een op maat ontwikkelde ‘Lokaal Opgewekte Energie’-oplossing.

Roluflex

Zwartzustersvest 27 -2800Mechelen

We zijn een jonge onderneming dat met een persoonlijke service solar rolluiken en screens op een duurzame manier aan de man brengt in Vlaanderen. Aarzel zeker niet om ons te bellen en een verkennend gesprek aan te gaan!

Indaver Municipal Services

Dijle 17a -2800Mechelen

Indaver biedt kwalitatieve en duurzame oplossingen voor het afvalbeheer van industriële bedrijven en openbare overheden.Onze focus ligt steeds op een milieuveilige verwerking van alle afvalstoffen en een valorisatie van energie en materialen.

Colt International

Zandvoortstraat 5 -2800Mechelen

Wij ontwerpen, bouwen, installeren en onderhouden energiezuinige klimaatinstallaties, RWA en brandveiligheidssystemen en buitenzonwering. Zo dragen we bij aan een gezonde, veilige en duurzame werk- en leefomgeving.