U zocht op: eetkamers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Master Meubel

Steenweg Op Diest 111 -2300Turnhout

Master Meubel overstijgt het begrip ‘meubelwinkel’ in alle opzichten. Hier omarmt een exclusief en architecturaal historisch waardevol gebouw een uitgelezen selectie van alle wereldvermaarde designmerken.

Jb Design

Hertenstraat 56 -2300Turnhout

jb Design uw partner in keukens, dressings, badkamers, bureaus, maatkasten jb Design jb design, jos berden, berden, hertenstraat, turnhout, keuken, keukens, dressing, dressings, bad, badkamer, badmeubel, badkamermeubel,meubel, meu

De Eiken Boom

Steenweg Op Diest 111 -2300Turnhout

Meubelambacht, Turnhout, Antwerpen, meubelen voor wonen en slapen, meubelen, zitmeubelen, woonkamers, slaapkamers, interieur-decoratie, interieuradvies, maatwerk, gevestigd te Turnhout in België, belgium

Texture Painting

Muizenvenstraat 6 -2300Turnhout

Als specialist in diverse schilder- en bekledingstechnieken realiseert Texture Painting unieke interieurprojecten! Voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Steeds met de beste kwaliteits- en servicegarantie.

Ajouta

Gierledreef 39 -2300Turnhout

Rowil

Industriedijk 5 -2300Turnhout

Door het uitgebreid machinepark beantwoordt Rowil aan de vraag om plaatwerk en lasconstructies in zowel staal, inox en aluminium te leveren.

Tvt-rent

Tichelarijstraat 116 -2300Turnhout

Master Meubel

Steenweg Op Diest 111 -2300Turnhout

Master Meubel toont niet alleen een exclusieve en uiterst volledige collectie designmerken en meubelstukken, maar gaat ook voor een heel eigen kijk op de collecties. Eigen team van tien interieurarchitecten.