U zocht op: elektrische installatie oplossingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Roeve Installations

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

De Roeve groepeert vijf divisies die op maat industriële diensten leveren voor de meest uiteenlopende sectoren. Elke divisie is gespecialiseerd in een specifiek domein.

Swipe

Weverslaan 26 -9160Lokeren

Bij Swipe weten we dat het leggen van een bouw en verbouwpuzzel een hele opdracht kan zijn. Bij Swipe Zelfbouw zit je goed voor al jouw residentiële technieken. Zo heb je één betrouwbare partner die jou en jouw project door en door kent.

Rittal Belgium

Industriezone E17 -9160Lokeren

Rittal is marktleider op vlak van productie en verdeling van behuizingen voor industriële en IT-toepassingen. Meer informatie via www.rittal.be of info@rittal.be.

Breex

Molenstraat 71 -9160Lokeren

BREEX is de referentie voor slimme bedrijfsoplossingen bij kmo in de Benelux. Klanten helpen groeien is ons voornaamste doel.

Gheldof Guy

Gentse Steenweg 272 -9160Lokeren

Gheldof Guy BVBA is uw partner voor Verwarming, Sanitair, Ventilatie, Badkamerrenovaties, Zonneboilers, Warmtepompen en Micro-Warmtekrachtkoppeling. Gevestigd in Lokeren, Oost-Vlaanderen.

De Roeve Industries

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

Met onze vier competentiecentra en aan de hand van een gestructureerde projectaanpak ontwikkelen, bouwen en implementeren we een totaaloplossing op maat op vlak van productieautomatisering.

Alphatronics

Brandstraat 8 A -9160Lokeren

Turnkey oplossingen voor:toegangscontole - camerabewaking - parkeersystemen - parlofonie Eigen produktie van:slagbomen - draaikruisen (tourniquets) - badgelezers en toegangszuilen betaalautomaten en OctoPhone deurtelefoons

Busch

Kruinstraat 7 -9160Lokeren

Busch Vacuümpompen en Systemen is een van de grootste producenten van vacuümpompen, blowers en compressoren ter wereld. Ons assortiment bestaat uit vacuüm- en overdrukoplossingen voor uiteenlopende industriële toepassingen.