U zocht op: elektrische installaties

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Imtech Maintenance

Ceselaren 7 -3830Wellen

Imtech Belgium N.V. is een krachtige partij op de markten van elektrotechniek, HVAC, sanitair en special piping, industriële automatisering en telematica, inclusief maintenance...

Electro Center Billen

Dorpsstraat 55 -3830Wellen

Wij verkopen en herstellen grote en kleine huishoudapparaten, audio- en televisietoestellen, gsm`s, en tablets en alle bijhorende accessoires.Kijk gerust eens rond op onze site en ontdek ons ruim assortiment.

A.t.

Overbroekstraat 69 -3830Wellen

Ne Automatisatie

Bosstraat 18 -3830Wellen

NE-AUTOMATISATIE is een dynamische onderneming uit Kortessem. Wij hebben reeds 20 jaar ervaring in het automatiseren van poorten en hekken, het plaatsen van sectionale poorten, video- en parlefonie, camerabewaking

Z - Rent

Bosstraat 13 -3830Wellen

Z-Rent staat garant voor een snelle levering over heel België van hoogwerkers, schaarliften, mini-hijskranen en andere machines uit ons aanbod.

Wood Works

Zangstraat 22 -3830Wellen

Je kan bij ons terecht voor al je schrijnwerk op maat. Met oog voor detail en een correcte afwerking zorgt Jonathan voor een persoonlijke aanpak waarbij hij luistert naar jullie vragen en wensen.

A.b. Coolservice

Smissebroek 64 -3830Wellen

AB Coolservice, uw partner in koeltechniek. Van proceskoeling tot clean rooms, ULO fruitbewaring, koel- en vriesopslag en klimatisatie.