U zocht op: elektrische kast

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gero Wonen

Aarschotsesteenweg 151 -2500Koningshooikt

Ben je op zoek naar een nieuwe zetel? Of is jouw kleerkast aan vervanging toe? In onze uitgebreide meubelwinkel vind je gegarandeerd wat je zoekt. - See more at: http://gerowonen.be/#sthash.6R41UMH9.dpuf

Koel- En Verwarmingstechniek

Paaiestraat 1a -2500Lier

KVT realiseert een breed gamma aan activiteiten als installateur HVAC in ventilatie, verwarming en koeling, gaande van engineering en calculatie tot projectorganisatie, uitvoering, installatie, inregeling, inbedrijfstelling, nazorg en onderhoud.

Alibo

Plaslaar 48 -2500Lier

M.I.C. staat voor MIC - Marine and Industrial Cleaning NV MIC,M.I.C.,industriële reinigingswerkzaamheden,industriële reiniging,reinigen,VCA voorschriften,VCA-gecertificeerd,ultrahogedruk werken,zandstralen,strippen van coatings,roest verwijderen,Va

Leen Bakker Belgie

Antwerpsestraat 36 -2500Lier

Bij Leen Bakker vindt u steeds wat u zoekt. Bent u om welke reden dan ook niet tevreden? Dan profiteert u steeds van onze uitgebreide garantie !

Gova Meubelen

Hoogveldweg 95 -2500Lier

De aankoop van nieuwe meubelen is een niet onbelangrijk gebeuren en dat weten wij bij Gova Meubelen. Onze gespecialiseerde woonadviseurs geven u dan ook graag advies bij het kiezen van het geschikte meubel voor uw woonvertrek.

G Soontjens

Ondernemersstraat 2 O/p -2500Lier