U zocht op: elektrische motor onderdelen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Act In Time

Satenrozen 20 -2550Kontich

Act In Time is sinds bijna 20 jaren actief in laag- en middelgroot-vermogen-aadrijftechniek, dwz in het beheersen van bewegingen in draaiende machines.Deze puur technische benadering ligt aan de basis van onze commerciële activiteit: groothandel ...

Federal-mogul Global Aftermarket Emea

Prins Boudewijnlaan 5 -2550Kontich

Federal-Mogul is een innovatieve en breed georiënteerde, wereldwijde leverancier van producten, vertrouwde merken en oplossingen op het gebied van remmen, motoren en afdichtingen, stuurinrichtingen en onderdelen voor onderhoud en service met een ...

Motoren Desmedt

Satenrozen 16 -2550Kontich

Al meer dan een halve eeuw laten we onze motoren voor je warmdraaien. Naast het herwikkelen van motoren voeren we herstellingen uit op alle soorten roterende machines.

Trapmann

Satenrozen 3 -2550Kontich

Al meer dan veertig jaar specialiseert Trapmann zich in het aanpassen van voertuigen voor mensen met lichamelijke beperkingen. Dankzij Trapmann kunnen personen met een handicap, rolstoelgebruikers en senioren zich veilig in het verkeer begeven.

Trapmann Air Suspension

Satenrozen 3 -2550Kontich

Trapmann Air Suspension is specialist en Belgische invoerder van VB-Airsuspension voor auto’s, bedrijfsvoertuigen en campers. Wij voorzien verkoop, inbouw en homologatie van versterkte vering, hulpluchtvering en volautomatische luchtvering..

Kosmooi

Mechelsesteenweg 311 -2550Kontich

Verhuur van auto`s, bestelwagens en vrachtwagens.Onderhoud en carrosserie van auto`s, bestelwagens, ... van alle merken.Toebehoren van accessoires van bestelwagens zoals Side-bars, back-bars en binnenaankledingen.

Hyva Belgium

Blauwesteenstraat 85 -2550Kontich

Hyva is fabrikant van laad en losmiddelen voor de transportindustrie. Hyva produceert deze in vestigingen wereldwijd. Dit geldt ook voor de hydraulische onderdelen om de installaties aan te drijven.