U zocht op: energie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


3bouw

Zone Reme 1 -2260Westerlo

Het bouwen van een kwaliteitsvolle en betaalbare energiezuinige woning in houtskeletbouw ligt dankzij de unieke aanpak van “3bouw” binnen het bereik van eenieders budget.

Mdb - It

Van Wesemaelstraat 10 -2260Westerlo

mdbit - voor al uw IT, consulting en webdesign oplossingen Welkom op de website van mdbit IT, consulting, project manager, manager, project, mdbit, sdb, mdb, webdesign, website, site, web

Acb Airconditioning

Moestoemaatheide 14 -2260Westerlo

Dé specialist in klimatisatieaan groothandelsprijzen !Airco-Koeling-Ventilatie-WarmtepompenZowel geïntegreerde & designtoestellenals low-budgetoplossingenBegeleiding van voorontwerp tot installatie. Verdeler van Sanyo en Panasonic airco.

Arkwabo

Moestoemaatheide 14 -2260Westerlo

Wilt u besparen op uw energiefactuur? Of op uw waterfactuur?Bij Arkwabo in Westerlo bent u aan het juiste adres!Door gebruik te maken van groene bouwtechnologieen en energiezuinig bouwen, bespaart u energie en water

De Marktlinde

Guldensporenlaan 100 -2260Westerlo

Wij zijn een onafhankelijk keuringsorganisme voor het uitvoeren van opmaak EPC, keuring riolering, keuring binnen-installatie (waterleiding) , keuring elektrische installatie bij verkoop, opstellen van plaatsbeschrijving en schattingen.

F.i.m. Production And Recycling

Nijverheidsstraat 46a -2260Westerlo

Met de producten van FIM isoleer je op een optimale manier vloeren en daken. Ons gamma isolatiemortel zorgt niet enkel voor een lager energieverbruik, het garandeert je ook een hoger wooncomfort terwijl je geld bespaart.

De Wever Guy

Renderstraat 6 -2260Westerlo

Voor de installatie van uw centrale verwarming bent u bij De Wever Guy bvba aan het juiste adres.Wij werken met hoog gekwalificeerd personeel dat regelmatig bijscholing volgt om u een zo hoog mogelijke kwaliteit te garanderen.