U zocht op: engineering

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Antec

Boterhamvaartweg 2 -2030Antwerpen 3

Antec is opgebouwd uit een afdeling voor generatorsets en dieselmotoren en een afdeling voor pompen en speciale ontwikkelingen.De generatorset afdeling is ontwikkeld voor dienstverlening voor zowel standaard als net-nood systemen.

Belgian Technology & Construction

Industriepark 24 -2220Heist-op-den-berg

Machinebouw voor voeding- en pharma-industrie.

Theeuwes

Landweg 3 -2200Herentals

INDUSTRIËLE AUTOMATISATIEEngineering, bouwen op maat en optimalisatie van geautomatiseerde industriële productieprocessen

Torfs Engineering

Bosstraat 46 -2861Onze-lieve-vrouw-waver

Torfs engineering en Machineconstructie BVBA is een dynamisch bedrijf dat gebruik maakt van de nieuwste inzichten en de modernste technieken op gebied van interne transportsystemen.

Strand Associates Consulting

Italielei 88 -2000Antwerpen 1

Strand Associates Consulting is een snelgroeiend adviesbureau gespecialiseerd in de staffing van permanente en tijdelijke projecten in verschillende sectoren: ICT, Project Management, Finance en Supply Chain Manage.

Cross-bow

Veldkant 33 -2550Kontich

Cross-Bow is niet zomaar een adviesbureau, het is een bedrijf waar we onze consultants laten bloeien. In de snel veranderende markt van vandaag ontmoeten we onze klanten als gelijkwaardige partners.

Amw Coatings

Elzasweg 12 -2030Antwerpen 3

AMW Industry BVBA is een mechanisch atelier gespecialiseerd in het vervaardigen en herstellen van onderdelen voor industrie en scheepvaart.

Tomach Engineering

Noorderlaan 111 -2030Antwerpen

Wij zijn engineers.Mensen met passie voor techniek.Werken met ingenieursbureau’s van de Neitraco Groep is bouwen op decennia ervaring in werktuigbouwkunde, geodesie, civiele techniek en bouwkunde.

Cooleos

Hagelberg 27 -2250Olen

Bij Cooleos willen we installaties leveren die werken. We doen dit door toepassing van brede innoverende totaaloplossingen en sterk ondersteunende nazorg. En alles op een maatschappelijk verantwoorde manier met oog voor mens en milieu.

Task Industriele Milieutechnieken

Kerkhofstraat 33 -2220Heist-op-den-berg

Task ontwerpt en realiseert installaties op het gebied van industriële luchtzuivering, geurbestrijding, afvalwaterzuivering en waterbehandeling. Renovatie en optimalisatie van bestaande installaties. Van advies tot en met sleutel-op-de-deur units.

Grcs

Zwaluwendreef 12 -2460Kasterlee

Achter de ambitieuze eenmanszaak GRCS staat ondernemer Guy Raeymaekers. Guy biedt professionele ondersteuning op vlak van automatisering. Als programmeur, projectingenieur én projectleider.

3d Cadworks

Veilingstraat 7 -2320Hoogstraten

Consulting en CAD training freelanceInstallatie – montagehandleidingen en interactieve handleidingenEngineering - (3D)tekenwerkCE certificering machinebouw sterkteberekeningen

Machineconstructie Leon Torfs

Bosstraat 46 -2861Onze-lieve-vrouw-waver

Torfs Engineering en Machineconstructie BVBA is een dynamisch bedrijf dat gebruik maakt van de nieuwste inzichten en de modernste technieken op gebied van interne transportsystemen.

Kh Engineering Belgie

Uitbreidingstraat 80 -2600Antwerpen

Als ingenieursbureau leveren wij u een voorspelbaar en transparant project, van advies tot aan project-implementatie

Control & Automation Magazine

Diamantstraat 5 -2275Wechelderzande

Control & Automation Magazine richt zich als vakmagazine tot het midden- en hogere technische management. Centrale thema's zijn engineering, industriële automatisering en machine/installatiebouw in alle types van industrieën en sectoren.

Dymotec

Lammerdries-oost 19 -2250Olen

DYMOTEC is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in industriële automatisering. Elektrische engineering, bordenbouw, installatiewerken en industriële softwareapplicaties zijn onze kernactiviteiten.

Advipro

Wechelsebaan 143 -2275Lille

Business & Technology Consulting Hoogwaardige dienstverlening op het vlak van Management, Project en GxP Support.