U zocht op: evenementen organisatie op maat

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Perfect Plus

Ottergemsesteenweg-zuid 808 -9000Gent

De voordelen van een teambuildingevent of bedrijfsfeest, incentive of een personeelsfeest of -uitstap zijn duidelijk. Het brengt de mensen van het bedrijf dichter bij elkaar en zorgt op die manier voor een hechtere samenwerking.

De Roeve Xpo

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

Totaaloplossingen voor uw beurs, congres of bedrijfsevenement. Zowel LIVE voor de fysieke beurzen, congressen en corporate events als VIRTUEEL met online 3D venues, virtuele stands en seminars. Dat is waar wij iedere dag vol passie aan werken.

Travel 2 Iceland

Vlaanderenstraat 11 -9300Aalst

Alle IJslandreizen begeleide groepsreis IJsland of rondreis IJsland met huurwagen, 4x4, camper of superjeep. IJsland zelf organiseren Vraag het onze IJslandspecialist citytrip Reykjavik, wandelreizen, Blue Lagoon, het Noorderl

Idoneo

Kwartelstraat 2 -9000Gent

We maken er een onvergetelijk evenement van!Organisatie, concept, catering, drukwerk, promotie, onthaal, logistiek, veiligheid, techniek en nazorg? deze puzzelstukken passen we professioneel in elkaar.

It Works

Soenenspark 35 -9051Sint-denijs-westrem

I.T. Works is de toonaangevende organisator van seminars en workshops over de belangrijkste IT en ICT problemen vandaag. Wij bieden o.a. training en opleidingen aan over requrements management, BI, architectuur, social media en IT management.

Aalst Travel Buro

Vlaanderenstraat 11 -9300Aalst

Aalst Travel Buro bestaat sinds 1978 en is nog een van de weinige reiskantoren die geen deel uitmaakt van een of andere groepering of consortium. Bij ATB wordt de klant nog echt als belangrijk aanzien en service geven is dan ook voor ons principieel,

Epyc For E-learning

Stapelplein 70 -9000Gent

EPYC is een spin-off van de Katholieke Universiteit Leuven en werd opgericht in 2001. Zoveel jaar later kunnen we stellen dat we de nodige expertise en ervaring op het vlak van e-Learning hebben opgebouwd, en perfect weten hoe we ...

Duvall

Ambachtsweg 22 -9820Merelbeke

Vlot en efficiënt vergaderen door maximale technologische ondersteuning:discussiesystemen, videoconferencing, simultaanvertaling (techniek én tolken),votingsystemen…duvall levert oplossingen op maat, volledig afgestemd op de klant en het event.

Astria Promo Gifts

Lange Violettestraat 285 -9000Gent

Wij bieden u een ruime keuze uit textiel en relatiegeschenken van de meest bekende merken of speciaal op maat gemaakt.

Groovex

Gontrode Heirweg 24 -9820Merelbeke

Karwij

Lepelstraat 33 -9270Laarne

Chris Courteyn Videoproductions

Lusbekestraat 7 -9860Oosterzele

Professionele videoproducties op maatFilm-It realiseert uw videoreportages op maat, zowel full High Definition als Standard Definition. Film-It is dé referentie op gebied van videoreportages en live multicamera opnames voor evenementen, festivals ..

Mind And Motion

Papestraat 17 -9160Lokeren

Mind and Motion levert enkel de beste kwaliteit. Uw incentives, seminaries, conferenties en teambuildings tot in de puntjes georganiseerd. Unieke projecten met gespecialiseerde en professionele oplossingen op maat.

D1k

Olfkenskouterlaan 5 -9090Melle