U zocht op: events en meetings

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Perfect Plus

Ottergemsesteenweg-zuid 808 -9000Gent

De voordelen van een teambuildingevent of bedrijfsfeest, incentive of een personeelsfeest of -uitstap zijn duidelijk. Het brengt de mensen van het bedrijf dichter bij elkaar en zorgt op die manier voor een hechtere samenwerking.

Kinepolis Group Belgium

Moutstraat 132 - 146 -9000Gent

Kinepolis biedt heel wat mogelijkheden aan bedrijven. Ontdek hier het ruime aanbod van Kinepolis – the place to be, to see en to be seen!

Gent Icc - Sorest B

Familie Van Rysselberghedreef 2 -9000Gent

De 21 meeting rooms, 2 exhibition ruimtes, de Banketzaal, de partyruimte Casinozaal, het restaurant Café Cité én het 3-zetel concept Auditorium beslaan in het totaal 12.363m² aan bruikbare oppervlakte.

Act-wise

Tentoonstellingslaan 134 -9000Gent

Van harte bedankt voor de tijd die u genomen heeft om de nieuwe website van ACT-wise te bezoeken! Wij zijn opgestart begin 2008 met als doel persoonlijke service te bieden bij het organiseren van meetings, incentives, congressen en events in

New Balls Please

Stapelplein 70 -9000Gent

NEW BALLS PLEASE is an all-round agency that provides new and fresh concepts for clients with "balls" and clients who dare to change. Europe will be NEW BALLS PLEASE´s playground for all MICE projects (Meetings Inc

Papagayo Enterprises

Kammerstraat 20 -9000Gent

Vergaderen op verplaatsing kan inspirerend werken. Salons Carlos Quinto beschikt over verschillende zalen met mogelijkheden voor vergaderingen, productvoorstellingen, recepties, en meetings. Eveneens feestzaal en restaurant.

Maison Willem Tell

Willem Tellstraat 24 -9000Gent

Maison Willem Tell situeert zich in een authentiek 19de eeuws herenhuis gelegen te hartje Gent nabij de Kouter. Onze polyvalente ruimtes zijn voorzien van alle hedendaags comfort.