U zocht op: events

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


The Moon Events

Gentse Steenweg 144 -9160Lokeren

Radar Belgium, zaalverhuur met indien gewenst muziek festiviteiten.

De Roeve Xpo

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

Totaaloplossingen voor uw beurs, congres of bedrijfsevenement. Zowel LIVE voor de fysieke beurzen, congressen en corporate events als VIRTUEEL met online 3D venues, virtuele stands en seminars. Dat is waar wij iedere dag vol passie aan werken.

P.a.s. - Professional Assistance & Security

Derbystraat 19 -9160Lokeren

P.A.S. bvba. Is een bewakingsonderneming voor uw eigen veiligheid. Bewakingsagenten met jarenlange ervaring die deze willen bundelen om u als klant een zo goed mogelijke service te kunnen bieden en dit waar en wanneer u wenst.

Mind And Motion

Papestraat 17 -9160Lokeren

Mind and Motion levert enkel de beste kwaliteit. Uw incentives, seminaries, conferenties en teambuildings tot in de puntjes georganiseerd. Unieke projecten met gespecialiseerde en professionele oplossingen op maat.

Krekels

Stokkelaar 3 -9160Lokeren

Gespecialiseerd in promotiemateriaal voor indoor en outdoor toepassingen zoals tenten vlaggen, beachflags en banners, maar ook materiaal voor beurzen of showrooms zoals pop up walls, roll ups,

Xpo.world

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

Samen creëren wij de juiste omgeving voor uw beurs, congres of event! Mensen samenbrengen, die hun passie en kennis willen delen. Ontmoeten en netwerken! Dit is waar wij in geloven.

Slx

Antwerpse Steenweg 32 -9160Lokeren

SLX verhuurt professionele geluidsinstallaties & lichtinstallaties, trussing, podia en video-installaties voor elk soort evenement.

Pure Graphx

Windhaarstraat 10 -9160Lokeren

Luxcolor

Groentemarkt 29 -9160Lokeren

Spector Center Luxcolor, de perfecte 1-uur fotoservice analoog en digitaal. Speciaalzaak digitale en analoge fotografie. Welkom op de website van Spector Center Luxcolor

Bac

Stokkelaar 3 -9160Lokeren

De firma Partenze is opgericht in januari 2009 met als doel zich te specialiseren in de verhuur van allerlei type tenten en het bijhorende feestmateriaal.

Quint

Waaslandlaan 4 -9160Lokeren

Influoos

Zelestraat 211 -9160Lokeren

Aircom Trade

Karrestraat 120 -9160Lokeren

Aircom: Verkoop en verhuur van airconditioning en airco accessoires, LED verlichting voor kantoor, industrie, hotel en residentie.

Firelight Group

Leeuwerikstraat 56 -9160Lokeren

Firelight BVBA Homepage diverse adviezen / Geluid licht video

Jetcar

Spieveldstraat 24 -9160Lokeren

JETCAR Expressdienst heeft meer dan 20 jaar ervaring in de transportwereld. Of het nu gaat om een sneltransport, een distributieronde, of een volledig project op maat, zij hebben steeds de ideale oplossing voor u.