U zocht op: expo

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Abc Expo

Langevelde 22 -1785Merchtem

Uw partner in draagbare standen & mobiele systemen voor beurzen of evenementen. Banners, Rollbanners, PopUp`s, Modulaire panelen,... van 1 tot 50m? of zelf meer... Wij hebben een eigen productie en ruime showroom.

Event Flooring Services

Hoogveld 90 -9200Dendermonde

EFS is gespecialiseerd in de verkoop , plaatsing en recyclage van ecologisch verantwoord beurs- en event tapijt. Event Flooring Services is een dochteronderneming van naaldvilt producent De Saedeleir en een zusterbedrijf van Sommer Needlepunch.

Ziegler Expo Logistics

Boechoutlaan 107 -1853Strombeek-bever

De volledige logistiek voor expo�s is de kernactiviteit van Ziegler Expo Logistics.

Expo Logistics

Weversstraat 7 -1840Londerzeel

Art Forum

Napelsstraat 36 -2000Antwerpen 1

Kunst voor bedrijven en particulierenKunstverhuur - Leasing - VerkoopInternationale collectieFull service advies - transportOphanging en verzekeringKunstgalerieHuur kunst-Kunstuitleen

Expo

Weversstraat 7 -1840Londerzeel

ExpoLogistics is de autotransportafdeling van de groep Expo. Reeds 20 jaar organiseren wij transporten in de Benelux, Frankrijk, Spanje en Portugal. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van personenwagens, terreinwagens en bestelwagens.

Expo-lighting

Loobeekstraat 4 -3190Boortmeerbeek

Expo

Weversstraat 7 -1840Londerzeel

Ruime keuze tweedehands personenwagens, bestelwagens en vrachtwagens van diverse merken, typen en bouwjaren. Vaste choix de voitures particulières, de camionnettes et de camions de différentes marques, types et années. A wide range of second-hand car

Expo Projects

Lode Vissenaekenstraat 48 A -2600Antwerpen

Expo Projects wil een innoverende partner zijn voor de beurzen & evenementen sector. Wij stellen ons daarom als doel het optimaliseren van de planning, organisatie & communicatie van beurzen en evenementen.

Expo 62

Wijnegemsteenweg 22 -2970Schilde

Expo Holding

Bloemendreeflaan 19 -1780Wemmel

Expo Light

Damstraat 70 -9220Hamme (vl.)

Naast het uitgebreid standaard gamma verdeelkasten, kan u bij Expo Light ook terecht voor maatwerk. Wij zijn ook u partner voor wat betreft de traditionele bordenbouw. Eveneens doen we ook aan regiewerk. Wij herstellen ook u verdeelkasten.

Expo Logistics

Ambachtsstraat 1 -1840Londerzeel

Uw autotransport op maatU vraagt, wij vervoeren!