U zocht op: fabrikant poorten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Schrijnwerkerij Beyens

Nederokkerzeelsesteenweg 29 -3071Kortenberg

Vensterinstallateur en buitenschrijnwerk. Houten- pvc- aluminium ramen en deuren. poorten.

H.d.d. Design

Nieuwelaan 1 A -1860Meise

Momenteel is de firma HDD Design voornamelijk actief in de Benelux doch worden de deurkrukken ook nog in 36 andere landen verkocht.

M.i.b.a.

Geukenshage 43 -1790Teralfene

M.I.B.A. Poorten is gespecialiseerd in het assembleren en plaatsen van poorten. Door onze jarenlange ervaring in de sector garanderen wij U een topproduct. Al onze poorten worden op maat gemaakt wat een groot voordeel biedt bij renovaties.

Glr

Walenweg 95 -1930Zaventem

welkom bij GLRFABRIKANT Rolluiken & Zonwering Manufactured in BelgiumUitsluitend voor vakmensen

T.k. Chassis

Kasteel Beyaerdstraat 62 -1120Brussel

Alupoort

Kluitingstraat 16 -1800Vilvoorde

Fabrikant van aluminium draaipoorten en schuifpoorten en schuttingen.De poortpanelen, poorten en schuttingen worden geheel in eigen beheer ontwikkeld.

Gebroeders Blockerye

Ninoofsesteenweg 33 -1750Gaasbeek

Interieurbouw Blockerye Interieurbouw - Maatwerk Winkel & Kantoorinrichting Gyprocwerken Scheidingswanden Valse zolderingen Binnendeuren Erkend plaatser van branddeuren Algemeen schrijnwerk enz...Fabrikant van meubelen Winkelmeubilair, keukens, badka

Efaflex

Mechelsesteenweg 277 -1800Vilvoorde

Bij de oprichting van de firma in 1974 was EFAFLEX de eerste firma wereldwijd die zich uitsluitend bezighield met snellopende deuren.

Suncomfort

Z. 3 Doornveld 170 -1731Asse

Suncomfort BVBA is een jong en snelgroeiend familiebedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in binnen- en buitenzonwering, rolluiken, kantel & sectionale garagepoorten en vliegenwering voor ramen en deuren.