U zocht op: feesten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Nima

Pilkemseweg 125 -8900Ieper

Nimarent, een Belgisch verhuurbedrijf opgericht in 1992, is ondertussen uitgegroeid tot één van de belangrijkste partners voor het organizeren van feesten, evenementen en het verhuren op langere termijn, dit zowel in België als in Frankrijk.

Bellewaerde Park

Meenseweg 497 -8900Ieper

Bellewaerde Park is een unieke omgeving met buitengewone attracties voor het hele gezin. Al wie houdt van sensatie, natuurlijke landschappen en totale ontspanning vindt hier alles wat hij zoekt.

Wasserij Cailliau

Rozendaalstraat 117 -8900Ieper

wasserij sint-anna is gespecialiseerd in het onderhoud (wassen) van horeca en persoonsgebonden rusthuis linnen in west-vlaanderen., Poperinge Wasserij Sint-Anna Ieper (west-vlaanderen)

Majestik

Sint-krispijnstraat 11 -8900Ieper

Events organiseren, standen bouwen en exclusief feestmeubilair verhuren… We are the life of the party!

Friegel

Zonnebeekseweg 66 -8900Ieper

Friegel is een jong bedrijf die is opgericht na een ervaring van meer dan 20 jaar in de sector. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van allerhande koeltechnieken.

Crayon

Diksmuidseweg 57 -8900Ieper

het bedenken en vormgeven van drukwerk en interieur °°° Crayon projects vormgeving,grafisch,grafische vormgeving,reclame,interieur,horeca,winkel,showroom, Reklame vormgeving, Interieur vormgeving, Horeca inrichting, Winkel inrichting, Showroom inrich

Marubi

Grote Markt 14 -8900Ieper

Cabka Belgium

Rozendaalstraat 117 -8900Ieper

D - Case

Paddevijverstraat 67 -8900Ieper

Al vele jaren is Dcase een vaste partner op de markt voor het ontwerpen en produceren van flightcases, easycases en freeswerk op maat.

Media Service

Stationsstraat 19 -8900Ieper

FOTO DE WITTE IEPER Digitale en Analoge Fotografie Video Compact Nikon Analoog Digitaal Reflex Printer Kurt De Witte Ieper België West-Vlaanderen Accessoires Fuji Fujifilm Sony Pentax Minolta HP Epson Canon Metz Henzo Ilford Agfa Kodak Fujiprint onli

Vion Wijnen

Brugseweg 267 -8900Ieper

Reeds 50 jaar staat Vion wijnen voor een prachtige keuze Franse en Spaanse wijnen met een ziel. Van sappige IGP wijnen tot top Grand Crus. Bio, biodynamisch, Terra Vitis, ecocert zijn maatstaven die steeds in acht worden genomen b