U zocht op: financiering

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Euler Hermes Belgium

Kunstlaan 56 -1000Brussel 1

Als kredietverzekeraar staan wij in voor de analyse en de opvolging van de solvabiliteit van uw klanten in België en in het buitenland, alsook voor de inning van uw onbetaalde facturen en de vergoeding van uw verliezen.

Ing Belgie

Marnixlaan 24 -1000Brussel

Sparen, beleggen en verzekerenVoor particulieren, professionelen enondernemers

Participatiemaatschappij Vlaanderen

Oude Graanmarkt 63 -1000Brussel

PMV financiert beloftevolle ondernemingen van bij de prille start tot en met de groei en internationalisering en realiseert met en voor de overheid en andere partners projecten die belangrijk zijn voor de welvaart en het welzijn in Vlaanderen.

Arkimedes Management

Oude Graanmarkt 63 -1000Brussel

PMV financiert ondernemers die actief zijn in Vlaanderen. Zij helpt hen van bij de prille start tot aan de groei en de internationalisering van hun bedrijf. Ondernemers moeten wel beschikken over een goed businessplan en managementteam.Afhankelijk

Engie Fabricom

Simon Bolivarlaan 34 -1000Brussel 1

Cofely Fabricom is dé Belgische referentie op het vlak van innovatieve technische installaties en diensten voor industriële, energiegerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten. Haar expertise omvat een brede waaier van technische disciplines.

Brussels Agentschap Voor De Onderneming

Havenlaan 86c 211 -1000Brussel

Technopol brussel-bruxelles is een organisatie die brusselseondernemingen helpt hun concurrentiekracht te vergroten en hun groei tewaarborgen via innovatie •