U zocht op: gamma industriele herstellingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Denis Engine Services & Parts

Brechtsebaan 30-36 -2900Schoten

Wij leveren vakbekwaam personeel en kennis voor grote revisies van viertakt diesel scheepsmotoren, zowel ter plaatse als in onze volledig uitgeruste werkplaats dicht bij de haven van Antwerpen.

B-close

Kruisbaan 68 -2800Mechelen

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.

Aqua Claro

Steenweg Op Blaasveld 72 -2801Heffen

Aqua Claro heeft als doel bij te dragen aan de levenskwaliteit van eenieder door de nodige systemen aan te bieden voor kwalitatief, gezond water. Wij bieden degelijke informatie, kwaliteitstoestellen en zijn klantvriendelijk.

Ferranti Computer Systems

Romeynsweel 7 -2030Antwerpen 3

Ferranti Computer Systems levert hoogtechnologische oplossingen en diensten voor e-business netwerkintegratie industriële automatisering en...

Klaas Belgium

Industrieweg 34 -2880Bornem

Hoe hoog of hoe ver U ook wilt gaan, ETC heeft de oplossing voor U. Onze specialisten en het exclusieve KLAAS-gamma staat steeds voor U klaar om meer gewicht verder en hoger te verplaatsen.

Veltec

Starrenhoflaan 13 -2950Kapellen

Veltec Services is uw betrouwbare industriële dienstverlener. Zij biedt ondersteuning voor On Site Machining, reparatie van lekkages, monteren en demonteren van boutverbindingen, laseruitlijning, staalconstructies of werkplaatsactiviteiten

Horckmans

Maanstraat 8b -2800Mechelen

Horckmans is de specialist in de ruime omgeving van Mechelen als het op gassen aankomt.

Tendotools

Mallekotstraat 63 -2500Lier

Bij ons kan iedereen terecht: van doe-het-zelver, over de ambachtsman tot de industriële houtbewerker. Het grootste gamma houtbewerkinsmachines in de Benelux vind je bij Tendotools

Koel- En Verwarmingstechniek

Paaiestraat 1a -2500Lier

KVT realiseert een breed gamma aan activiteiten als installateur HVAC in ventilatie, verwarming en koeling, gaande van engineering en calculatie tot projectorganisatie, uitvoering, installatie, inregeling, inbedrijfstelling, nazorg en onderhoud.

Arqlusiv

Franklin Rooseveltplaats 12 -2060Antwerpen

Ewx

Puursesteenweg(bor) 321 A -2880Bornem

Leys Technics

Rijmenamseweg 196 -2820Bonheiden

Leystechnics :: uw inox partner in architectuur bouw en design homeBedrijfsgegevensReferentiesWat is inox?Onderhoudcontact PRODUCTGAMMA Home and office furniture Spankabels Groengordijnen Webnet Inox roosters LOX professional railing system Messing-

Optimus Instruments

Hospitaalstraat 35 -9140Temse

25 jaar ervaring in labo-toestellen zoals bad-en circulatiethermostaten, rotatieverdampers en weegschalen en petroleum test apparatuur zoals viscometers, vlampunttesters, distillatoren. High-tech producten in combinatie met topservice.

Elektro Wouters

Bareelstraat 79 -2580Beerzel

Zoekt u een flexibele elektrospecialist met ervaring? Elektro Wouters bouwt al meer dan veertig jaar aan zijn reputatie. Kwaliteit en service aan een eerlijke prijs: dat zijn onze kernwoorden.

Groen & Gras

Kerkstraat 217 -1851Grimbergen

Codo

Hazeschransstraat 15 -2650Edegem