U zocht op: garagepoorten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hout & Ko

Ballingsweg 3 -9620Zottegem

Met hout als basis maken wij duurzame interieurs. Beginnend met een stevige structuur en een doordachte indeling, rekening houdend met licht, zicht en functionaliteit.

Mabocon

Meileveld 121 -9620Zottegem

Roelandt Interieurbouw

Industrielaan 13 -9620Zottegem

Wat in 1961 begon als een kleinschalig schrijnwerkersbedrijf, is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 30 medewerkers gespecialiseerd in interieurbouw.

Pxp Projects

Boskouter 13 -9620Zottegem

PxP Projects is een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in prefabricatie van houtskeletbouwelementen. In onze eigen productiehal prefabriceren wij elementen voor houtskeletbouwprojecten zoals wanden, daken, vloeren en vliesgevels.

Peter & Pecker

Ballingsweg 23 -9620Zottegem

De Corte & Vermeulen Meubelmakers enter site meubelmakers, meubelmakerij, vermeulen, de, corte, meubelen, meubel, op, maat, zottegem, parket, tafel, stoel, keuken, badkamer, slaapkamer, dressing, bureau, trap, deur, living, hout, inrichting, winkel

Maegerman W.

Industrielaan 21 -9620Zottegem

Maegerman W. BVBA is reeds meer dan 50 jaar actief in de productie op maat van houten ramen, deuren, poorten en veranda's. Gedurende al deze tijd en nog steeds kiezen wij voor één van de edelste materialen die er zijn, nml. hout.

Jocarlux

Sonseindestraat 16 -9620Zottegem

Een jarenlange ervaring en passie voor het vak heeft er voor gezorgd dat we ieder project met de grootste zorg aanpakken en afwerken.

Van Hoorde Franky

Kloosterstraat 95 -9620Zottegem

All-key Security

Heldenlaan 55 -9620Zottegem

All Key Security in Gent en Zottegem is dé zaak voor uw beveiliging van A tot Z. Wij bieden een depannageservice van 7/7 dagen. Onze firma is lid van de VSU en is erkend plaatser van S3label.

Indulek Projects

Populierenstraat 1 -9620Zottegem

Indulek Projects verzorgt totaaloplossingen op het vlak van industriële elektriciteit.