U zocht op: gereedschappen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Toro Europe

Nijverheidsstraat 5 -2260Oevel

Wereldleider in gazon- en landschapsonderhoud. Sinds 1914 is onze reputatie gebaseerd op onze superieure klantenondersteuning en onze voortdurende innovaties.

Cevo Market

Meulemanslaan 28 -2260Westerlo

Of het nu gaat om renoveren, vernieuwen, bouwen of verbouwen, u vindt er alles onder 1 dak. Een uitgebreid assortiment, een enorme voorraad, sterk in prijs, knowhow en service zijn slechts een paar van onze grootste troeven.

Baumer

Nijverheidsstraat 13 -2260Westerlo

Carat

Ambachtenstraat 7 -2260Westerlo

Carat Tools The fast growing international Carat Group has offices in Belgium, The Netherlands, Denmark, France, Italy, Spain and importers in various other countries. Carat is a reputable manufacturer of diamond-tools. Ongoing investments in researc

Backx

Bosstraat 29 -2260Westerlo

Hermans-vermeulen

Langstraat 96 -2260Westerlo

Wij leveren alle mogelijke verbruiksmaterialen, machines en gereedschappen om een woning of gebouw naar wens af te werken en in te richten. Schrijnwerkers, gyprocplaatsers, interieurspecialisten, stukadoors,… vinden bij ons alles wat ze nodig hebben.

Hertecant Flanges

Lossing 22 -2260Westerlo

Hertecant Flanges produceert flenzen en smeedstukken volgens verschillende normen of speciale eisen van klanten. We kunnen flenzen aanbieden in verschillende roest vaststalen kwaliteiten of legeringen op Ni-basis, allemaal basismateriaal uit de EU.

Valve & Connector Technology

Moestoemaatheide 14 -2260Westerlo

V.C.T. werd opgericht in 2006, is gevestigd in het Antwerpse Westerlo en is dé Belgische specialist bij uitstek als het gaat om afsluiters en snelkoppelingen voor de meest diverse en complexe toepassingen.

Hegrola

Industrieweg 84 -2260Westerlo

Hegrola kan u verschillende diensten aanbieden in wegenbouw, leidingwerken, betoncentrale, recyclage en grondstabilisatie.

Buga

Snelwegstraat 7 -2260Westerlo

Velum

De Merodedreef 46 -2260Westerlo

VELUM specialiseerde zich in het realiseren van windstabiele en duurzame overspanningen met de beste technische doeken.

Garage J. Holemans

Bergveld 67 -2260Westerlo

Garage Holemans, Honda, tuning, service, onderhoud honda, tweedehandswagen, tweedehandswagens, tweedehands wagen, tweedehands wagens, occasie, occasies, occassie, occassies, smeerbeurt, smering, olie, onderhoud wagen, klein onderhoud, groot onderhoud

Verbeek En Zonen

Boskant 16 -2260Westerlo

De begrippen kwaliteit en service zijn vanzelfsprekend van het grootste belang bij de aanschaf van een nieuwe machine voor uw bakkerij. Op deze site proberen wij u te informeren over de kwaliteit en specificaties van onze bakkerijmachines.

Bmc

Zone Reme 11 -2260Westerlo

BMC is een jonge dynamische onderneming, specialiseerd in las- en constructiewerken welke vooral hun toepassing vinden in de bouwsector.

Feestverlichting

Zone Reme 6 -2260Westerlo

Voor specialisatie en toepassing van de allernieuwste technieken op het vlak van feestverlichting, zowel voor binnen als buiten

Staes.com

Nijverheidsstraat 48 -2260Westerlo

Verkoop en aankoop van nieuwe en gebruikte opslag- en productietanks in roestvrijstaal, staal en kunstof (polyester).

Style & Sense

Tongerlostraat 61 -2260Westerlo

Hydrogenics Europe

Nijverheidsstraat 48 -2260Westerlo

Chocolaterie Laureys

Schoolstraat 29 -2260Westerlo

Chocolaterie Laureys - Pralines chocolade seizoensartikelen patisserie chocolade, laureys, gartner, patisserie, pralines, seizoensartikelen,

Load - Lok Belgium

Nijverheidsstraat 13 -2260Westerlo

Naast de bekende ladingvastzet Ontwikkeling, produceren en verkoop van vastzetrails, ladingstangen, dubbele laadvloersystemen, spanbanden, hijsbanden en isolerende scheidingswanden.

Batraco

Bosstraat 29 -2260Westerlo

professioneel bedrijf dat een full-service pakket biedt voor landbouwmachines en grondverzetmachines, tuin & park en reinigingsmachines voor particulieren, bedrijven en de overheid.

Bouwmaterialen Hermans-vermeulen

Langstraat 96 -2260Westerlo

Bouwmaterialen Hermans-Vermeulen NV gevestigd in Tongerlo nabij Westerlo is een echt familiebedrijf. Met meer dan 50 jaar ervaring in de bouwsector kunt U bij ons terecht voor alle vakkundig advies over al uw bouw-& verbouwplannen.

Acb Airconditioning

Moestoemaatheide 14 -2260Westerlo

Dé specialist in klimatisatieaan groothandelsprijzen !Airco-Koeling-Ventilatie-WarmtepompenZowel geïntegreerde & designtoestellenals low-budgetoplossingenBegeleiding van voorontwerp tot installatie. Verdeler van Sanyo en Panasonic airco.

Bj Machinebeglazing

Hoevestraat 14 -2260Westerlo

Uw specialist in machinebeglazing, machineglas, cabineglas, autoruiten & glassoorten