U zocht op: gereedschappen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bhv Expo Groep

Buizelstraat 1b -2320Hoogstraten

Tielex

Katelijnestraat 44 -2320Hoogstraten

Bogaerts Greenhouse Logistics

Hinnenboomstraat 1 -2320Hoogstraten

Bogaerts Greenhouse Logistics de specialist in het vervaardigen van automatische oogstsystemen. De Bocart “BCTP” electrowagens worden ingezet bij het oogsten van onder andere paprika’s.

B&a-automation

Hinnenboomstraat 1 Ba -2320Hoogstraten

Sprangers

Loenhoutseweg 141 -2320Hoogstraten

Door onze passie voor het vak en de jarenlange ervaring is Sprangers hét bedrijf voor al uw loon- en grondwerken. Sprangers Bart nv is een vooruitstrevend loonwerkbedrijf waar kwaliteit en service op de eerste plaats staat.

Pcb - Precision Circuits Belgium

Salm Salmstraat 92 -2320Hoogstraten

We offer a complete range of PCBs, manufactured and assembled including rigid and flexible boards, and multilayers up to 20 layers with optional blind and/or buried via holes

Servaes

Katelijnestraat 32 -2320Hoogstraten

Servaes bvba is sinds jaren een gekend dealer van Case-IH tractoren, Claas oogstmachines en Giant knikladers.Doorheen de jaren heeft de firma zich weten uitbreiden tot een vooruitstrevend en modern servicepunt voor landbouw, tuinbouw en industrie.

Fracelco

Hinnenboomstraat 5 -2320Hoogstraten

Welkom bij Rollmops.be Best viewed at resolution 1024x768 | Skip intro |

Leenaerts Agro Techniek

Loenhoutseweg 54 -2320Hoogstraten

Leenaerts Agro Techniek BVBA is een jong en actief bedrijf dat zich sinds maart 2009 toespitst op de automatisering in de melkveehouderij. U kan bij ons terecht voor melkkoeltanks, melkwinningstechnieken, voeren, mestafvoer en koecomfort.

Borremans

Achtelsestraat 7 -2320Hoogstraten

Rollmops

Hinnenboomstraat 5 -2320Hoogstraten

Gorrens Bier- & Wijnhandel

Van Aertselaerstraat 37 -2320Hoogstraten

Guy Lippens

Leemstraat 42 -2320Hoogstraten

Aannemer Guy Lippens verzorgt uw bezettingswerken, voegwerken, tegelwerken, vloerwerken, tuinaanleg en terraswerken. Specialist in mozaïek. Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende offerte.

A-tec

Katelijnestraat 54 -2320Hoogstraten

VERPAKKINGSMACHINES A-tec is gespecialiseerd in de verkoop, verhuur, revisie en onderhoud van nieuwe (Jacob White, Synchropack, Marmak,...) en tweedehands (Tevopharm, Ilapak, Record, Sigpack) verpakkingsmachines.

Fransen Koude Technieken

Gelmelstraat 92 12 -2320Hoogstraten

FKT is een Kempense KMO, gespecialiseerd in de plaatsing, het onderhoud en de herstelling van allerhande installaties die met koeling, verwarming, verluchting en airconditioning te maken hebben, gaande van slaapkamerairco’s tot industriële...

Van Valen

Elsbroeken 5 -2320Hoogstraten

Gebroeders Geens

Hinnenboomstraat 5 -2320Hoogstraten

Welkom bij geens rollmops, rollmops 4x4, knikmops, geens, wegenbouw, woningbouw, machines, hijsarm, stenengrijpklem, stenentransport, inveegborstel, gronddumpers, machinebouw,knikmops,knickmops,fucks,de schans,graders,probst.,gian

3d Cadworks

Veilingstraat 7 -2320Hoogstraten

Consulting en CAD training freelanceInstallatie – montagehandleidingen en interactieve handleidingenEngineering - (3D)tekenwerkCE certificering machinebouw sterkteberekeningen

Elkalub-benelux Bvba

Gravin Elisabethlaan 23 -2320Hoogstraten

JS Offset Services doet preventief onderhoud, reparaties en revisie aan drukpersen en stansmachines, .Elkalub is vooral gespecialiseerd in smeermiddelen voor de voedings-, grafische en farmaceutische sector.