U zocht op: gereedschapswerktuigen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Intracobel

Peutiesesteenweg 113 -1830Machelen

Import van werktuigmachines en toebehoren inBelgië en het Groot Hertogdom Luxemburg.Leveringen en diensten aan de olie- en gasindustrieNaverkoopdienst voor al onze aangeboden machines en uitrustingenHerstellen, onderhouden

Mat-beheer

Steenweg Buda 31b -1830Machelen (brab.)

Voor aannemers van bouw- en grondwerken verhuren we groot materiaal zoals mobiele compressoren, minigraafmachines, verreikers, schaarliften, kniktelescopen, stroomgroepen en mobiele lichtmasten.

Wolfmat

Nijverheidstraat 5 -1830Machelen (brab.)

Specialist op vlak van bouwmaterieel. Wij begeleiden de ondernemers door hen een gamma van professionele producten aan te bieden gepast voor elke sector en op basis van deskundigheid over verworven decennia.

Wolftech

Nijverheidstraat 5 -1830Machelen (brab.)

WOLFTECHBekisting, stellingssysteem & ondersteuningDankzij onze know-how sinds verscheidene jaren, biedt Wolftech u aangepaste technische oplossingen alsook klantspecifieke studies om zo goed mogelijk aan uw vragen en lastenboek te beantwoorden.

Oreiko

Koning Albertlaan 146 -1830Machelen (brab.)

OreikO is een gespecialiseerd verkoper voor de kleinhandel van poetsbruggen en bandenbruggen (schaarhefbruggen) en daarnaast ook twee kolomshefbruggen (palenhefbrug) ook verkopen wij dieselgeneratoren.

Interprofiel

Peutiesesteenweg 120 -1830Machelen (brab.)

Deskundige leider in tweedehands machines en nieuwe machines op het gebied van houtdraaien. We verkopen houtdraaimachines en houtdraaigereedschap al vele jaren over de hele wereld.