U zocht op: gevaarlijke stoffen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Marc Van Ackere & Co

Noorwegenstraat 27 -9940Evergem

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

I-label

Leemstraat 23 -9820Merelbeke

I-Label in Merelbeke (bij Gent, Oost-Vlaanderen) is een specialist in identificatie en signalisatie voor diverse sectoren en toepassingen. Zo leveren wij producten voor industriële, elektrische en labo omgevingen.

Transport Mervielde

Monumentstraat 13 -9940Evergem

Transport Mervielde is een zelfstandig transportbedrijf, gespecialiseerd in het vervoer van gevaarlijke en niet gevaarlijke vloeistoffen in tankwagens en tankcontainers doorheen Europa.

Dedet

Stijn Streuvelslaan 31 -9051Gent

Deckers Milieubeheer

Meesterstraatje 1 -9750Kruisem

De firma Deckers Milieubeheer bvba heeft ministeriele erkenningen voor het uitvoeren van bodemonderzoeken en grondstaalnames, als milieucoordinator en als ophaler van gevaarlijke afvalstoffen. Tevens is de firma actief in de begeleiding van milieuver

Transport Teirlinck

Stationsstraat 3 -9890Gavere

Een levering die dringend de deur uit moet of exclusieve goederen die met uiterste zorg op hun bestemming moeten geraken? Aarzel niet langer en contacteer Transport Teirlinck

Chris Vereecke En Zoon

Callemansputtestraat 34 -9940Ertvelde

Welkom op de site van Chris Vereecke & Zoon bvba, gespecialiseerd in industriële reiniging, tanktransport van niet-gevaarlijke als gevaarlijke afvalstoffen, containerverhuur en reiniging van stookolietanks.