U zocht op: gevelbekleding

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ecomat Genk

MeeËnweg 7 -3600Genk

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficient mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen......op het ritme van Moeder Natuur. Zolang het nodig is!

Limeparts

Oosterring 21 -3600Genk

De eigen engineeringafdeling heeft heel wat expertise en kennis opgebouwd op het vlak van gevelontwikkeling volgens het cassettesysteem en kan bogen op een niet te evenaren knowhow op het vlak van gevelmaterialen. De ontwikkeling duurt nog voort ...

Inter Systems

Woudstraat 3 -3600Genk

Inter-Systems is gespecialiseerd in de bouw van toilet- en douchecellen voor kantoorgebouwen, scholen en sportinstellingen, evenals in de productie van omkleedcabines en lockers.

Midesti

Hasseltweg 402 -3600Genk

Midesti is een concept dat ontstaan is toen onze oprichter zich verdiepte in verschillende levensstijlen en leefgewoonten geïnspireerd door allerlei culturen.

Polyvision

Zuiderring 56 -3600Genk

PolyVision Corporation is a leading manufacturer of interactive whiteboards, interactive presentation tools, traditional whiteboards, chalkboards, tackboards, and other products for the educational, corporate, government and military markets.

Stone Unit

Kompellaan 11 -3600Genk

Stone Unit is een jong en dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in stalen constructies en gevelbekledingen voor de woning en industriebouw.