U zocht op: gezondheid

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Rentokil Pest Control

Ingberthoeveweg 17 -2630Aartselaar

Belgisch marktleider in ongediertebestrijding - heeft service punten verspreid over het hele land en biedt zijn klanten een snelle en stipte bijstandservice om altijd en overal de bescherming van het milieu en de gebruikers te gar

Aquaplus

Ingberthoeveweg 21 -2630Aartselaar

International Distribution Company

Emiel Hullebroecklaan 11 -2630Aartselaar

INDIS nv is een distributiebedrijf voor farmaceutische grondstoffen en vulstoffen aan de farmaceutische industrie, zowel menselijk als veterinair, en voor producten aan de gezondheid-food industrie.

Patroba

Vluchtenburgstraat 15 -2630Aartselaar

gespecialiseerd in:voorverpakt verse gezondheidsbroden, hoogkwalitatieve gaspack-broodjes en innovatieve broodconcepten

Henrotech

Acacialaan 8 -2630Aartselaar

Henrotech n.v. is gespecialiseerd in producten en diensten voor alle sectoren in de gezondheidszorg: therapeuten, pati?nten, instellingen zoals ziekenhuizen, opleidingsinstituten (universiteiten, hoge scholen, enz), apothekers, RVT`s, ....

Remedus

Boomsesteenweg 44 -2630Aartselaar

Professionele service en betrokken opvolging liggen aan de basis van onze diensten. Remedus zal voor elke patiënt een kwalitatieve zorg en opvolging op maat aanbieden.

Rentokil

Ingberthoeveweg 17 -2630Aartselaar

Uitroeiing en preventie van ongedierte; ratten, muizen, vliegen, mieren, vlooien, wespen, muggen, kevers, krekels voorraadinsecten ... Ontsmetten van vuilniskokers. Ontsmetten en ontgeuren van lokalen.