U zocht op: goederen vervoeren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Skybel

Ambachtsstraat 5 -1840Londerzeel

Skybel is uw partner voor al uw werken in de hoogte. Ervaren en gecertificeerde medewerkers bieden u over heel België hun knowhow aan om van uw project een zorgeloos succes te maken.

Van Den Bergh En Zoon

Sint Jozefstraat 98 -1840Londerzeel

Het bedrijf was gespecialiseerd in het vervoer en de verkoop van allerlei bouwmaterialen: van zand en kalksteen tot zandcement en magere beton ...

Expo Logistics

Weversstraat 7 -1840Londerzeel

Transport Vandenbroeck

Oudemanstraat 55 -1840Londerzeel

“Zoekt u koel- en vriestransportmet een meerwaarde?” We zijn gespecialiseerd in deze activiteiten: koel- en vriestransport, opslag en Koerierdienst koeltransport.

Sonnos

Weversstraat 12 -1840Londerzeel

Van Os-Sonnevelt verhuurt meubilair voor stands, beurzen, congressen en eventsOp deze site vindt u het volledige aanbod huurmeubelen, toebehoren en tapijttegels voor uw beursstand, uw evenement of uw congres.

Hermatrans

Steenhuffeldorp 60 -1840Londerzeel

Gebroeders Hermans is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in bouwmaterialen voor zowel de particulier als de professional.

De Decker - Van Riet

Kouterbaan 40 -1840Londerzeel

DE DECKER – VAN RIET is een groep van bedrijven met activiteiten in het openbaar vervoer, in opdracht van De Lijn, en tanktransport over de weg voor de scheikundige industrie

Expo Logistics

Ambachtsstraat 1 -1840Londerzeel

Uw autotransport op maatU vraagt, wij vervoeren!

Ctc Moyson

Kruisveld 38 -1840Londerzeel

Sinds de oprichting van het bedrijf Moyson was de doelstelling om een zo goed mogelijke auto service aan te bieden aan een correcte prijs.