U zocht op: goederen vervoeren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lenaerts Blommaert

Jan De Malschelaan 8 -9140Temse

Aannemersmaterieel containers bureelcontainers verhuur diversen verhuur werfwagens verhuur voegensnijders wegenbouwmachines wegenismaterialen containers expertise chapemachines bouwmachines breekhamers asfaltmachines baanfresen verlengsnoeren ...

Hoskens Vervoer

Krimperslaan 3 -9140Temse

Hoskens Vervoer bvba is sedert 1969 actief in de vervoer- en verhuissector alsook meubelbewaring. Als familiebedrijf staan we garant voor onze jarenlange ervaring, onze correcte service en ons blijvend streven naar kwaliteit.

Rooms Renting

Nieuwe Steenweg 176 -9140Elversele

De verhuur van machines, zoals graafmachines, tractoren met dumper en sinds kort een grondzuigwagen, dit alles met of zonder bediener.

M.t. Trans

Huis Ten Halven 31 -9140Temse

Domatrans

Jan De Malschelaan 10 -9140Temse

V.r.d. Transport

Hoogkamerstraat 290 -9140Temse

VRD is een familiebedrijf dat geeft om zijn personeel en klanten. Hun noden staan dan ook centraal in alles wat we doen en spelen een grote rol in ons aanbod.

Verso

Emiel Van Boschstraat 15 -9140Temse

Lenatrans

Jan De Malschelaan 9 -9140Temse

Lenaerts-Blommaert , voor al u machine en bouwmaterieel.

Stevens-april Vervoer

Schrijnwerkerslaan 5 -9140Temse

Transport voor bouw en industrie, vervoer van grondstoffen en stukgoedvervoer Stevens April Vervoer - Transport voor bouw en industrie baantrekkers, ruwterrein trekkers, zware materialen, stalen laadbakken, verontreinigde grond, asfalt, slib, weegsys

Internationaal Transport Gilbert De Clercq

Kapelanielaan 10 -9140Temse

Internationaal Transport Gilbert De Clercq nv is een familiebedrijf dat in 1957 werd opgericht te Sint-Niklaas door Gilbert De Clercq. Vandaag wordt de onderneming door de tweede generatie verder uitgebouwd.

Vrd Logistiek

Jan De Malschelaan 14 -9140Temse

VRD is een modern transportbedrijf waarbij kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid voorop staan. We kiezen bewust voor een duurzame aanpak.

Path

Frankrijkstraat 9 -9140Temse

Groenzorg Geert Weyn

Kerkstraat 85 -9140Tielrode

Groenzorg Geert Weyn is een snelgroeiend, dynamisch en zelfbewust bedrijf uit het Oost-Vlaamse Temse, dat gespecialiseerd is in het plaatsen en onderhouden van prachtige tuinen. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met deze werkzaamheden, meer ...

Elemekaniek Coordinatiewerken

Duitslandstraat 7 -9140Temse

Wij zijn een onderneming met reeds 25 jaar ervaring in renovatie en onderhoud van kantoorgebouwen, magazijnen, winkels enwoningen, zowel voor de eigenaar als de huurder.Wij realiseren van afbraak tot eindafwerking.