U zocht op: grondverzet

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hermans Jan

Jukschot 80 -2980Zoersel

Voegwerken Jan Hermans bvba is gespecialiseerd in alle voegwerken. Een goed gevoegde muur is een streling voor het oog en bovendien beschermen de voegen uw metselwerk. Vertrouw deze werken dus toe aan een echte vakman!

Www.renoveer.be

Wandelweg 85 -2980Zoersel

Na 10 jaar de eenmanszaak "Renovatiewerken Beyrens M." te runnen, richt zaakvoerder Michael Beyrens deze bvba op. Dit doet hij samen met de mensen waar hij reeds jaren mee samenwerkt en allemaal gespecialiseerd zijn in het verbouwen van woningen...

Jama - Pool

Antwerpsedreef 101 -2980Zoersel

Jama Pool Welkom op de website van Jama Pool bvba deze site vereist Internet Explorer 5+ of Netscape 6+ optimale resolutie is 1024x768px klik op de foto om door te gaan

Bouwmaterialen Van Pelt

Kapellei 157 -2980Zoersel

Van Pelt is één van de belangrijkste Belgische leveranciers in bouwmaterialen. Naast zijn regionale functie als handelaar in bouwmaterialen, heeft Van Pelt zich ook kunnen onderscheiden door het aanbieden van zand en granulaten aangeleverd per schip.

D & T Smet Peter

Kattenberg 13 -2980Zoersel

Als grootste sleuvenhakbedrijf van België doen wij het voorbereidend werk voor uw elektrische en sanitaire installaties. Daarnaast kan u ons contacteren voor al uw zaagwerken, betonwerken, verwijderen van steunmuren en het plaatsen van steunbalken.

Athago

Kwikaard 110 -2980Zoersel

Athago bouwt uw woning, villa of appartement volledig op maat en dat in diverse stijlen. Wij voeren ook verbouwingen uit.

Kermans

Groenlaan 29 -2980Zoersel

Bvba Kermans is niet enkel uw partner in grote en kleine grondwerken ook in zwaar en licht transport kan u bij ons terecht.Neem dus gerust een kijkje op onze website.

Kwalibo

Zandstraat 6 -2980Zoersel