U zocht op: grondverzet

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Transcoma

Winterbeeklaan 37 -3600Genk

Olaerts Jean

Oud-termienstraat 26 -3600Genk

W&t Company

Geenhornstraat 40 -3600Genk

Algemene Ondernemingen Pauli

Geleenlaan 16 -3600Genk

Site de la famille Pauli - Vanhove de Watermael-Boitsfort à Bruxelles en Belgique. Evénement familliaux, mariage, naissance et généalogie. Loisirs : Maître d'armes, Escrime, Accompagnateur en Montagne

Brupaint

Henry Fordlaan 86 -3600Genk

Brupaint verzorgt hoofdzakelijk schilderwerken voor particulieren en bedrijven, maar kan na 35 jaar in het vak een totaaloplossing vooruw interieur of een volledige renovatie van uw exterieur aanbieden.

Muffels Leon Bosontginning

Geleenlaan 15 -3600Genk

Muffels Leon bosontginning te Berk: de beste! Muffels Leon bosontginning muffels leon bosontginning,berk,belgie,bosontginning,hout,houthandel,tuindecoratie,carport,proximedia,belgium,bosontginning,tuindecoratie,verkoop,houten tuinspelen,blokhutten,bl

H.t.r. Dakwerken

Lentelaan 31 -3600Genk

HTR Dakwerken: met ons loopt alles van een leien dakje Alle dakwerken HTR Dakwerken in Genk werkt op overzet-, platte, en hellende daken. Ook voor isolatie- en gyprocwerken kunt u op ons rekenen.

Lenaers Afsluitingen

Henry Fordlaan 17 -3600Genk

Lenaers is een gespecialiseerde groothandel in draadproducten sinds 1933 en een erkend installateur van afrasteringen en poorten.

Marchetta Woningbouw

Marcel Habetslaan 30 -3600Genk

Kwaliteit van de bovenste plank, da’s Marchetta. Onze familiebouwers geven iedere dag het allerbeste van zichzelf om elke woning tot in de kleinste details af te werken.

Cf-ventilatie Team

Cockerillplaats 14 -3600Genk

CF-Ventilatieteam voorziet in een totaalpakket, gaande van het omvormen van ontwerpstudies naar uitvoeringsplannen tot het afregelen van de geplaatste ventilatiesystemen.

Pitsa

Jan Habexlaan 15 -3600Genk

Claes W. Construction

Winterbeeklaan 35 -3600Genk

Claes W. CONSTRUCTION is dus de partner bij uitstek voor al uw afbraak- sloop en stripwerkzaamheden. Maar ook voor klusjes en projecten van A tot Z kan u rekenen op Claes Wouter.

Recyclage Gielen

Eikelaarstraat 17 -3600Genk

Onze diensten: afvalwerking, containers & big bags, vervoer, grind & schors.

Containerservice Gielen

Eikelaarstraat 17 -3600Genk

Containerservice Gielen is uw specialist in Limburg & omstreken in afvalbeheer en containerverhuur.Wij bieden u een oplossing op maat voor elk afvalprobleem.