U zocht op: grondwerken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Terryn Grondwerken En Vervoer

Rumbeeksegravier 112 -8800Roeselare

Welkom bij Terryn Grondwerken en Vervoer Terryn Grondwerken en Vervoer uit Roeselare staat bekend als een gezond familiebedrijf en beschikt over een goede groep competent personeel.

Grodevan

Kwadestraat 60 -8800Roeselare

Wegenisween, rioleringswerken, industriële vloeren, funderingswerken, afbraakwerken, verhuur machinepark, breekinstallatrie, openbare en private grondwerken, uitbating vaste breekwerf, verkoop van teelaarde en tuingranulaten, gewapend beton

Donck Grondwerken

Armoedestraat 36 -8800Roeselare

Aannemingen Donck staat sinds 1997 onder leiding van Marnix Donck, die bovendien de stichter is van het bedrijf. Het kleine bedrijf van toen is ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf die ook grotere werven de baas kan.

D En D Algemene Bouwwerken En Industriële Bevloering

Oude Zilverbergstraat 105 -8800Roeselare

d-en-d Presentatie D & D is opgericht in 1994 en is gespecialiseerd in: - grondwerken en rioleringswerken - nivelleringswerken - kraanwerken - aanleggen van parkings, opritten en terrassen - gieten van industriële vloeren in loodsen, serres ...

Vacomet Sloop

Regenbeekstraat 17 -8800Roeselare

Vacomet, is een jong en dynamisch bedrijf dat staat voor professionaliteit en kwaliteit met een concurrerende prijsstelling.