U zocht op: groot onderhoud auto

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Garage Kenis

Steenweg Op Gierle 314 -2300Turnhout

Gaspar Motors

Kempenlaan 67 -2300Turnhout

Gaspar Motors Tunhout Citroen Garage Gaspar Motors N.V. Gaspar, Citroen, Citroën, Turnhout, Xsara, Picasso, C5, Saxo, Berlingo

Ataf Turnhout

Kwakkelstraat 151 -2300Turnhout

Ataf Turnhout is de inbouw specialist van Turnhout en omstreken voor al uw auto toebehoren. Zaakvoerder Dave en zijn team hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het monteren van autoradio`s, GPS, carkits en Multimedia systemen.

Kempens Autoglas Turnhout

Kleine Reesdijk 96 -2300Turnhout

Kempens Autoglas in Turnhout biedt U meer dan 20 jaar ervaring in het herstellen, vervangen en verduisteren van autoruiten. Dit voor zowel particulieren, garages als carrosseriebedrijven.

Carrosserie Herrygers Kris

Everdongenlaan 9 -2300Turnhout

CARROSSERIEHERSTELLING ALLE MERKENErkend hersteller voor vele verzekeringsmaatschappijenAUTORUITEN VERVANGEN - SMART REPAIR - SPOT REPAIREen rode kaart op de keuring , wij lossen het op.

Vervoer- En Reisbedrijf Tijlcars

Everdongenlaan 17 -2300Turnhout

wij doen herstellingen en afhandelingen voor ongevalschades. Alle carrosserieherstellingen, herstellingen van polyesterwerken en lakwerk van autocars, bestelwagens, paardenwagens en vrachtwagens.

Garage W. Van Herck

Noord-brabantlaan 10 -2300Turnhout

NULL

Janssens-geerinck

Noord-brabantlaan 16 -2300Turnhout

auto-onderdelen, auto-accessoires, autotoebehoren, carrosseriebenodigdheden, garagemateriaal, Dupont autolakken Janssens-Geerinck Home ( DNN 3.0.11 )

A.a.vds

Parklaan 26 -2300Turnhout

Algemene Aannemingen Van de Sande is een innovatief en milieubewust bedrijf, dat zich richt op afbraakwerken, algemene aannemingen grondwerken en afvalbeheer in Belgisch Vlaanderen.

Allitech Services

Plantijnstraat 1 -2300Turnhout

De naam ALLITECH is een samensmelting van Alle-Lift-Technieken / All-Lift-Technics.Services is de goede dienstverlening dat we aanbieden.Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren, onderhouden en ...

Salco

Steenweg Op Mol 87 -2300Turnhout

Welkom op de website van Salco bvba: professionele informaticabegeleiding, informatica, automatisering, hardware, computer, printer, scanner, netwerken, software, administratie, boekhouding, facturatie, voorraadbeheer, stockbeheer,...

Tvt-rent

Tichelarijstraat 116 -2300Turnhout

Jansens - Van Tigchelt

Leiseinde 29 -2300Turnhout

Jansens - Van Tigchelt biedt u:* Onderhoud & reparatie in eigen werkplaats* Tankcontrole & keuring van mazouttanks* Leveren van mazout* Verkoop voor de particulier, landbouw & industrie

G & A Motors

Raadsherenstraat 1 -2300Turnhout

BMW Partner

Van De Vliet A.e.

Industriedijk 14 -2300Turnhout

AE Van de Vliet is gespecialiseerd in mobiele weegtoestellen en weegbruggen!

Huybregts-reynders

Koeybleuken -2300Turnhout

Maak kennis met een halve eeuw ervaring en traditie in bouwprojecten en verbouwingsprojecten. Mettertijd heeft Algemeen bouwbedrijf Huybreghts-Reynders een brede waaier van competenties verworven.

Erik Sels

Grote Reesdijk 20 -2300Turnhout

tuinarchitectuur, tuinen, turnhout, tuinaanleg, aanlegwerken, vijvers, waterpartijen, aanleg van tuinen, tuinarchitect, daktuinen, villatuinen, landschapstuinen, zwemvijver, zwembaden met biologische waterzuivering

Baleno

Kempenlaan 1 -2300Turnhout

Ajouta

Gierledreef 39 -2300Turnhout

Seat - Vag

Steenweg Op Gierle 228 -2300Turnhout

Lmj Construct

Everdongenlaan 13 -2300Turnhout

LMJ Construct biedt oplossingen voor uw bedrijfsvoertuig op maat en dit m.b.t. carrosseriebouw, inrichting en uitrusting, en trailers.