U zocht op: groot transport

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Telenet Mobile

Zandvoortstraat 5 -2800Mechelen

Rentacat

Antwerpsesteenweg 215 -2800Mechelen

Verhuur & verkoop. Levering mogelijk waar en wanneer je wil. Bezoek onze website voor meer informatie.

Cargill

Bedrijvenlaan 7-9 -2800Mechelen

Cargill is in 1953 in Belgi? opgericht als Cargill nv via een graanimportkantoor in Antwerpen.

Technology Trading

Generaal De Wittelaan 10 -2800Mechelen

technology-trading.be - index Uw partner voor transportsystemen, bevestiging- en montagehulzen, bekistingsmagneten, verstiftingssystemen en toebehoren. Votre partenaire pour les systemes de transport, les douilles de fixation et de montage, des aiman

Vervoer Van Dievel

Generaal De Wittelaan 1 -2800Mechelen

Van Dievel Transport is een middelgroot familiebedrijf van de derde generatie, dat de moderne techniek heeft weten te integreren in haar dienstverlening. Het resultaat is een transportservice van hoge kwaliteit, flexibel en betrouwbaar.

Microtron

Generaal De Wittelaan 7 -2800Mechelen

Microtron is een bedrijf actief op het vlak van datacommunicatie alle traditionele en glasvezelnetwerken.

Joys

Hendrik Speecqvest 62 -2800Mechelen

Joysr Deluxe Pet Line est spécialisée dans la fabrication d'articles et accessoires de luxe pour animaux. Nous proposons aux professionnels du secteur une large gamme de coussins, poufs, paniers de transport, lits et fauteuils... pour animaux domesti

Metsą‚ Board Benelux S.a./n.v.

Stationsstraat 55 -2800Mechelen

Metsä Board is the industry forerunner in developing lighter boards and papers with high visual properties. Our lightweight products use less raw material, have lower transport weights and produce less waste thereby decreasing environmental impacts..

Ducoffre Eddy Algemene Elektriciteitswerken

Hoviusstraat 6 -2800Mechelen

Eddy Ducoffre bvba uit Mechelen levert volledige elektrische installaties op maat, waarbij wij garant staan voor een correcte prijs-kwaliteitsverhouding. Bovendien zoeken we ook telkens naar energiebesparende elementen.

Rex Heating

Leuvensesteenweg 412 -2800Mechelen

Bent u op zoek naar: wandketels, stookolieketels, branders, boilers, radiatoren, thermostaten, kraanwerk, buizen, koppelingen, fittingen, … Wij hebben steeds een grote voorraad beschikbaar.

Ecolumia

Generaal De Wittelaan 10 -2800Mechelen

Ecolumia bvba is actief in de distributie, ontwerp en installatie van energiebesparende LED-technologie vooral gericht op de zakelijke markt en de vakman.

Delloye Paints

Begijnenweide 12 -2800Mechelen

Delloye Paints beschikt over een professioneel team met jarenlange ervaring in de verfwereld. Didier richt zich voornamelijk op de industrie en de openbare instanties.Inge die als kleurconsulente geen onbekende is in de verf- en interieurwereld ...

Ardus

Nekkerspoelstraat 181 -2800Mechelen

B-close

Kruisbaan 68 -2800Mechelen

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.

Cold Call

Gentsesteenweg 60 -2800Mechelen

N.v. Chep Benelux S.a.

Bedrijvenlaan 1 -2800Mechelen

Bij CHEP zien we het als onze missie om samen met onze klanten supply chains efficiënter en duurzamer te maken. Daarom verkopen wij geen pallets, maar laten bedrijven ze delen en hergebruiken, ook wel gekend als palletpooling.

Nidec Industrial Automation Belgium

Blarenberglaan 3a -2800Mechelen

Elektromotoren vijzels cylinders aandrijvingen mechanische miniatuuraandrijvingen cardans vijzen cylinders bobinage gelijkstroommotoren liftmotoren micro elektro motoren ruitewissermotoren servomotoren trilmotoren trommelmotoren vibratoren

Dispack

Wayenborgstraat 8 -2800Mechelen

Dispack is gespecialiseerd in displays en verpakkingen. Onze jarenlange ervaring, creatieve oplossingen en een hoge mate van flexibiliteit zorgen ervoor dat u met uw product voor de dag kunt komen.

Seba Service

Egide Walschaertsstraat 22 -2800Mechelen

Seba Service staat voor producten en diensten van topniveau voor de fysieke laag van het netwerk (koper en optisch).Ons productaanbod en onze vakkennis zijn gesmeed in het vuur van meer dan 25 jaar praktijkervaring.

Steelcase

SchaliËnhoevedreef 20t -2800Mechelen

De producten en oplossingen van Steelcase zijn ontworpen om een productieve, gezonde en inspirerende werkomgeving te creëren. We helpen organisaties effectiever en efficiënter te werken, hun merk uit te stralen en hun cultuur te ondersteunen.