U zocht op: groothandel banden

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cloetta Belgie

Everdongenlaan 25 -2300Turnhout

Leaf Holland- World of Sweets Leaf Holland - World of Sweets leaf,holland,world,of,sweets,csm,oosterhout,sneek,tonnema,turnhout,roosendaal,bocholt,red,band,sportlife,venco,xylifresh,king,pepermunt,kauwgom,drop,snoep,lekker,zoet,zout,zacht,hard

Beneparts

Bleukenlaan 17 -2300Turnhout

Beneparts is een groothandel in onderdelen die zich richt op de zelfreparerende fleets en garagebedrijven. De markt wordt bewerkt en bevoorraad vanuit één vestigingspunt.

Smurfit Kappa Turnhout

Bremheidelaan 1 -2300Turnhout

Ook bij Smurfit Kappa Turnhout loopt de productie van golfkarton en dozen gesmeerd. Wat aan het einde van de band een eenvoudig product lijkt, vergt een doorgedreven kennis en kunde van materiaal en machines.

Lmj Construct

Everdongenlaan 13 -2300Turnhout

LMJ Construct biedt oplossingen voor uw bedrijfsvoertuig op maat en dit m.b.t. carrosseriebouw, inrichting en uitrusting, en trailers.

Janssens-geerinck

Noord-brabantlaan 16 -2300Turnhout

auto-onderdelen, auto-accessoires, autotoebehoren, carrosseriebenodigdheden, garagemateriaal, Dupont autolakken Janssens-Geerinck Home ( DNN 3.0.11 )

Vervoer- En Reisbedrijf Tijlcars

Everdongenlaan 17 -2300Turnhout

wij doen herstellingen en afhandelingen voor ongevalschades. Alle carrosserieherstellingen, herstellingen van polyesterwerken en lakwerk van autocars, bestelwagens, paardenwagens en vrachtwagens.

Dirty Workz

Tichelarijstraat 30 -2300Turnhout

Gaspar Motors

Kempenlaan 67 -2300Turnhout

Gaspar Motors Tunhout Citroen Garage Gaspar Motors N.V. Gaspar, Citroen, Citroën, Turnhout, Xsara, Picasso, C5, Saxo, Berlingo

Culd

Heizijde 51 -2300Turnhout

Culd is een grafisch bureau dat sinds 2007 actief is op het web en alles wat de grafische sector te bieden heeft.Door de jaren heen heeft Culd een enorme expertise opgebouwd in het ontwerpen en ontwikkelen van websites, huisstijl, enz.