U zocht op: groothandel bouwmaterialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Berkoplast

Voetbalstraat 10 -2275Lille

Natuursteen Lauwers

Achterstenhoek 13 -2275Lille

Lauwers Natuursteen :: LAUWERS NATUURSTEEN :: lauwers, natuursteen

Jg Construct

Doolstraat 12 -2275Lille

JG Construct, enerzijds een jong en dynamisch bedrijf, anderzijds een firma bulkend van de ervaring.Na meerdere jaren ervaring in de bouwsector, besloot Joeri Geentjens, als meewerkende zaakvoerder, het familiebedrijf van zijn nonkel Achiel Mertens.

Van Laer-eyskens

Brulens 6 -2275Lille

Onze prachtige vloeren, trappen en deuren worden met gedrevenheid en kennis in eigentijdse en klassieke interieurs aangebracht. Onze houten producten zijn een goede investering voor de toekomst.

Isobel

Schoorstraat 69 -2275Lille

Fabricant et importateur de récipients isothermes. Catalogue et commandes en ligne pour les professionnels. Pièces détachées et service après-vente Isobel : accueil

Girbo

Schoorstraat 69 -2275Lille

Piazza

Vlimmersebaan 136 -2275Lille

Piazza is de grootste importeur van "weg van huis" toiletproducten en verbruiksartikelen in de sectoren Luchtverzorging, Handverzorging, Sanitair en Oppervlakteverzorging.

Hoboconstruct

Achterstenhoek 46 -2275Gierle

Hoboconstruct bouwt volledig naar de wensen van de klant en profileert zich door haar soepelheid in zowel de manier van werken als in het respecteren van opleveringsdata.

Bouwwerken Verlinden

Heihoef 9 -2275Lille

Vakkundig uitgraven, met aangepaste graafkranen, van kelders, zwembaden, bouwputten, funderingen, grachten en vijvers. De juiste diepte wordt bepaald met behulp van een laser.

Diels En Zoon

Achterstenhoek 2 -2275Gierle

Diels & Zn nv uit Lille is gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van keramische vloeren, tegels en natuursteen. Arduin, graniet en marmer kan in ons atelier op maat worden gemaakt.