U zocht op: groothandel glas

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


M. & W. De Paepe

Roskamstraat 25 -9820Merelbeke

Alu De Paepe, waar kwaliteit een troef is.

I-label

Leemstraat 23 -9820Merelbeke

I-Label in Merelbeke (bij Gent, Oost-Vlaanderen) is een specialist in identificatie en signalisatie voor diverse sectoren en toepassingen. Zo leveren wij producten voor industriële, elektrische en labo omgevingen.

Levi

Hovenierstraat 1 -9820Merelbeke

Levi Party Rental is specialist in verhuur van feestmateriaal. U kunt bij ons terecht voor alle verhuur van feestartikelen en feestbenodigdheden.

Europees Ontwikkelings- En Consultcentrum

Sint-annastraat +36 -9820Merelbeke

Zeefdrukkerijen graveurs letters kleefletters gevelletters gevelmarkeringen nummerstempels slagstempels spuitsjablonen stempels letters logos lettersystemen logos zelfklevende letters belettering graveren laser glasgravure graveerwerken kascliches laser

Ecco

Poelstraat 167 -9820Merelbeke

ECCO Products is een Belgische productontwikkelaar en fabrikant van innovatieve en gebruiksvriendelijke producten voor de buitenomgeving met een sterke toegevoegde waarde voor de private en publieke ruimte en wil een trendsetter zijn op Europees niveau.

Tiva

Sint-elooistraat 41 -9820Merelbeke

Goeminne J. & G.

Sint-elooistraat 81 -9820Merelbeke

Notte - Volckaert Interieur & Bouw

Industriepark 15 -9820Merelbeke

Schrijnwerk-wanden-verlaagde plafonds- schilderwerken-behangwerk-spuittechniek- brandwerende verf. Vloerbekleding-vasttapijt-linoleum-PVC- tapijttegels-rubber-laminaat-parket- fineerparket-epoxy. Totaalinrichting en verbouwingswerken Kantoor

Nickey´s International

Koning Boudewijnstraat 28 -9820Merelbeke

Nickey`s International bvba is gespecialiseerd in de verkoop en fijn distributie van huishoudapparaten aan zelfstandige keukenbouwers, bouwbedrijven met een keukenafdeling, binnenhuisarchitecten en bedrijven.