U zocht op: groothandel in heftoestellen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Pont Express

Kasteelhofstraat 20 -1852Beigem

verkoop van takels en rolbruggensnelle service ook tijdens weekend herstelling alle merken grote voorraad wisselstukken

Manutech

Veldkant 10 -2550Kontich

Rolbruggen, hijsinstallaties, takels, balancers, grijpers, onderhoud, radiobesturingen, elektrische ombouw, service en depannage

Hoisting Equipment

Woestijnstraat 41 -2880Bornem

Hoisting te Bornem, verdeler van portaalkraan, hefkranen, zwenkkranen van abus, zwenkarm, rolbruggen, loopkat takel, elektrische takel, katrol, manuele, mechanische & elektrische hijsbanden, dommekracht, potkrik, spanschroeven, hijslier,...

Ben-te

Jozef De Veusterstraat 131 -2650Edegem

Smeyers-TU levert en installeert sinds 25 jaar schaarheftafels in de meest verscheidene toepassingen: als goederenlift in gebouwen, in een productie- of verpakkingslijn, als ergonomische werktafel, vast opgesteld of op wielen.

Francois Maintenance

Vorstlaan 348 Bus -1160Brussel 16

Bouwkranen Alain Maris

Groenstraat 98c -2870Puurs

24/7 service torenkranen bouwkranen/hoogtewerk

L.ecl

Brusselsesteenweg 30 -1980Zemst

Kranen verhuur en verhuur machines voor de bouw.

Crepa Belgium

Technologielaan 31 -1840Londerzeel

Op de markt van intern transportmiddelen is Crepa één van de grotere aanbieders in de Benelux. Deze marktpositie is gerealiseerd door de sterke dienstverlenende mentaliteit die helemaal in het teken van de klant staat.

Wim Verhuur

Fortsesteenweg 44 -2860Sint-katelijne-waver

Wim Verhuur (Sint Katelijne Waver) verhuurt degelijk materiaal voor zowel de professioneel als particulier in de bouw- en tuinsector. Graafmachines, bouwdrogers, trilnaalden, motoculteurs, hakselaars, tractors, stellingen ... alles is te huur.

Stefca Kraanservice

Satenrozen 24 -2550Kontich

STEFCA Kraanservice NV is een dienstverlenend bedrijf dat actief is in de kraansector met een grote expertise in bouwkranen. Het bedrijf specialiseert zich voornamelijk in de verhuur van torenkranen en snelmontagekranen.