U zocht op: groothandel staal

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Centerbeton

Poel(hrt) 11 -2200Herentals

Dé betonspecialist van de KempenSinds 2003 produceren en leveren wij als familiebedrijf beton en cementgebondenproducten. Zowel professionals als particulieren kunnen bij ons terecht.

Lastek Belgium

Toekomstlaan 50 -2200Herentals

Oerdegelijke lasapparatuur. Gespecialiseerde laselektroden, lasdraad en TIG-lasstaven. Plasma snijbranders en lasrookafzuiging. Het merk voor professionals, met gedegen service na verkoop”.

Harze J.-van Est

Aarschotseweg(hrt) 15 -2200Herentals

Oude metalen Harze te Herentals is specialist in recyclage van oude metalen, ferro, non-ferro, autowrakken, witgoed, ...

Diametal

Gareelmakersstraat 10 -2200Herentals

Uw partner in de productie van fijnprecisie mechanische onderdelen in metaal en kunststof. We zijn gespecialiseerd in het maken van stukwerk en middelgrote series op CNC gestuurde, draai-,frees-,slijp- en draadvonkmachines.

Andries

Herenthoutseweg(hrt) 202 -2200Herentals

Welkom bij De Zwerver ? Workwear.Al meer dan 40 jaar verkopen wij werkkledij en veiligheidsschoenen, zowel particulier als rechtstreeks aan bedrijven.

Foresco Herentals

Atealaan 73 -2200Herentals

We bedienen met onze nieuwe en gebruikte pallets dagelijks alle mogelijke sectoren en bieden verpakkingsoplossingen op maat voor specifieke projecten. Dankzij onze schaalgrootte beschikken we over de nodige slagkracht.