U zocht op: handel elektrische huishoudapparaten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Jana

Stationsstraat 101 -2440Geel

Elektro Geel nv. service, kwaliteit en prijsbewust Elektro Geel » service, kwaliteit en prijsbewust elektro, geel, lcd, tv, audio, witgoed, bruingoed, promotie, garantie, kwaliteit, service

Mols

Westerloseweg 2 -2440Geel

Elektromic

Molseweg 57 -2440Geel

Elektromic N.V. is al tientallen jaren een toonaangevende specialist op gebied van Consumer Electronics, IT & Telecom

C-electronics

Dennenstraat 39 -2440Geel

Reeds 14 jaar actief in de industriële automatisatie, vooral in de papier en de kuntsof, plastics sector. PLC sturingen, Drivers en motoren, Motion control, Visualisering en Proces Controle en Productie opvolging, Data logging, Computer en netwerken.

Fien & Fons

Dr.-van De Perrestraat 31 -2440Geel

Keukenontwerpers

Antwerpseweg 88 -2440Geel

Een nieuwe keuken uitzoeken is een hele ervaring. Graag nodigen wij u uit in onze inspirerende toonzaal in Geel om onze uitgebreide collectie SieMatic en Art Liniën keukens te komen bekijken.

Ventiserve

Brugweg 5 -2440Geel

VentiServe is specialist in het onderhoud van ventilatie en filters. Wij reinigen en onderhouden uw ventilatiesysteem. Vraag offerte!

Lustrerie J & R

Herentalseweg 52 -2440Geel

Het Lichtpunt Het Lichtpunt lustrerie j & r,geel,Het Lichtpunt

Lievens Geel

Drijzillen 20 -2440Geel

Woondecoratie Verf - Behang - Tapijten - Raamdecoratie - Vloerbekleding

Vindur

Gemeenteheide 80 -2440Geel

Certo

Westerloseweg 1 -2440Geel

Wij onderhouden, repareren en verkopen koffiemachines en – systemen. Daarnaast verkopen wij ook klein keukenmateriaal en horeca-apparatuur zoals vaatwassers, ijsblokjesmachines,…

Aerts

Herentalseweg 66 -2440Geel

Al twee generaties lang ontwikkelt en verdeelt het familiebedrijf Aerts huishoud-, horeca- en geschenkartikelen van toonaangevende en hedendaagse merken zoals Salt&Pepper en Yong.

Kitchen Pro

Antwerpseweg 88 -2440Geel

De keuken ontwerpen van Keukenontwerpers zijn afgestemd op uw eisen en productkeuze. Wij kunnen uw ideale keuken ontwerpen.

Caers Security

Rijn 149 -2440Geel

Caers Security is vakman in het plaatsen van elektronische beveiliging. Erkend installateur door de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken voor het plaatsen van alarmsystemen en camerabewaking.

Veda

Veltjensstraat 29 -2440Geel

Digivision

De-billemontstraat 78 -2440Geel

ClearMedia zorgt voor hard- en software, onderhoud en beheer hiervan, beveiliging, backup en vooral ook uitermate hoge beschikbaarheid. Dit zijn geen loze beloften, maar keiharde feiten.