U zocht op: handelsrecht

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Advocatenkantoor Vanhoyland En Partners

Kuringersteenweg 209 -3500Hasselt

Vanhoyland & Partners biedt u juridische hulpverlening op maat. Onze advocaten zijn opgeleid in een grote verscheidenheid aan rechtsgebieden zodat uw vraag nooit onbeantwoord blijft.

Dehaese Lieve

Paalsteenstraat 59 -3500Hasselt

Ons kantoor is actief in Hasselt sedert 1980, met bijkantoor in Geel sinds 2019. Door de jaren heen bouwden we een sterke reputatie op binnen alle belangrijke takken van het recht.

Agoria

Kunstlaan 18 -3500Hasselt

De dienstverlening van Agoria is opgebouwd rond drie pijlers: ondernemersadvies, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat. Als lid geniet u bovendien tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.

Advocatenkantoor Warnants

Toekomststraat 24 -3500Hasselt

Advocatenkantoor Warnants uit Hasselt heeft al sinds 1952 een uitstekende reputatie op het gebied van klantvriendelijkheid en professionaliteit. Dankzij onze ervaring en resultaatgerichte en persoonlijke aanpak kunnen wij u optimaal begeleiden.

Warnants & Partners

Kuringersteenweg 304 -3500Hasselt

Ons kantoor heeft al sinds 1952 een uitstekende reputatie van klantvriendelijkheid en professionaliteit. Dankzij onze uitgebreide ervaring en resultaatgerichte en persoonlijke aanpak kunnen we u optimaal begeleiden.

Jefreval

Kempische Steenweg 311 -3500Hasselt

Het kantoor behandelt handelsrecht, burgerlijk recht, contractenrecht, burgerlijke aansprakelijkheid ...

Villa Juris Advocaten

Bampslaan 19 -3500Hasselt

Het kantoor is zich in de loop der jaren gaan toeleggen op het ondernemingsrecht in de ruime zin van het woord: bouwgeschillen, handels-en vennootschapsrecht, ondernemingsstrafrecht, arbeidsrecht