U zocht op: handling

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Goethals Handling

Slotenbilk 1 -9041Gent

Wij importeren rechtstreeks teakmeubelen uit Indonesië en hanteren daarbij volgende principes :Direct import : wij kiezen zelf onze meubelen in Indonesië, zonder enige tussenpersoon en laten ze produceren bij de lokale meubelmakers.

Apmex

Herlegemstraat 89 -9040Gent

Apmex International Forwarding is een familiaal bedrijf en wenst zich te profileren als een betrouwbare logistieke partner voor haar klanten.

Gandae - Vereniging Voor Sociale Integratie Van Personen Met Een Handicap

Gaardeniersweg 2 -9000Gent

Gandae vzw - Vereniging voor Sociale Integratie van Personen met een Handicap, is ontstaan in het jaar 1965. In dit jaar namen vijf personen het besluit om een beschutte werkplaats op te richten, waar personen met een mentale handicap terecht konden.

Wynsberghe-agri

Hageland 18 -9880Aalter

egevensbeheer-input gegevens-verhuur adressenbestanden-opvolging marketing campagnes - gegevensbestanden analyseren-data entry-input van data-database analyse

J.d.k.

Vijverwegel 70 -9090Melle

Luchtontvochtigingapparaten ontstoffingsinstallaties technische uitrusting studiebureau klimaatregeling studiebureau airconditioning studiebureau elektrische installaties studiebureau stofbestrijdingsinstallaties luchtbevochtigingsapparaten verwarming s

Wam Bulk Handling Machinery

Heirweg 138a -9270Laarne

Nijverheidsinstallaties nijverheidsmachines