U zocht op: herstellen gevels

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


M.i.s. - Multiple Immo Services

Grondwetlaan 51-53 -1083Ganshoren

Bent U er ook van overtuigd dat schoonmaak niet onder de productieve noemer valt? Dan kunnen wij als gespecialiseerde schoonmakers zorgen voor een belangrijke meerwaarde. Immers, U weet net als wij, dat werknemers beter renderen in een goed ...

Arcange

Bergstraat 55 -9290Berlare

GEPASSIONEERD BOUWEN MET MENSEN EN HOUTIn elk project zien we een uitdaging en hoe zotter hoe liever!Met als leidraad; hout, natuurlijke materialen en eigenzinnigheid!

Bart De Vulder

Hoogstraat 137 -9472Denderleeuw

Facade Express

Bollinckxstraat 300 -1190Vorst

Een behandelde gevel is er twee waard.Bepleisteren & zandstralen-TORBO-procesSilicone-Hervoegen met cement & thiocolAfbijten & herstellen-Schilderwerk binnenen buiten-Vastbouten van stenen-Stellingen-Chemisch, met stoom & hydro

Pxp Projects

Boskouter 13 -9620Zottegem

PxP Projects is een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in prefabricatie van houtskeletbouwelementen. In onze eigen productiehal prefabriceren wij elementen voor houtskeletbouwprojecten zoals wanden, daken, vloeren en vliesgevels.

B.s.c. Cleaning

Herrewegestraat 24 -1090Brussel 9

Schoonmaak en onderhoud van kantoren - Onderhoud van alle vloeren - Wassen van ruiten - Schoonmaak na werken - Facility management - Schoonmaak na waterschade, brand.