U zocht op: herstellen liften

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vabotec

Starrenhoflaan 33b -2950Kapellen

Vabotec is een onderneming die haar weg in onze huidige industriele maatschappij heeft gemaakt op basis van jarenlange ervaring.Vabotec zal er alles aan doen om in samenwerking met haar klanten honkvaste relaties op te bouwen.

Van Bouwel, Verkoop En Service

Energielaan 2-4 -2950Kapellen (antwerpen)

Invoerder van :Autolaadkraan : Atlas - Pesci -Benelligru - MaxiliftContainersysteem : DalbyGrafdelfmachine : HansaToebehoren autolaadkranen, grijperDepannage-wagensGraafmachinesWij bedienen België en Nederland

Support Technology Europe

Grensstraat 238 -2950Kapellen

Wij verkopen machines op maat van de klant, en voeren ook het onderhoud, herstellingen, etc… uit aan uw huidig machinepark.

Dejager Electro Data

Klinkaardstraat 163 -2950Kapellen

Vergimmo

Antwerpsesteenweg 174 -2950Kapellen

Vergimmo is een dynamisch bouwbedrijf gefundeerd op 15 jaar ervaring, dat gespecialiseerd is in sleutel-op-de-deur projecten. Vergimmo is een dynamisch bouwbedrijf gefundeerd op 15 jaar ervaring, dat gespecialiseerd is in sleutel-op-de-deur projecten

Up Construct

Roerdomplei 16 -2950Kapellen

Wals

Koerspleindreef 41 -2950Kapellen

bSecure is a pioneer and industry leader in holistic security solutions designed to protect organizations' digital assets and mission-critical information from the growing threat of external attacks and internal misuse.

Avipko

Vloeiende 4 -2950Kapellen