U zocht op: herstelling frezen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Tryma

Bruggestraat 80 -8840Staden

Machines en toebehoren voor het bewerken van pvc en alu profielen. Automatische magazijnen optimaliseren uw ruimte & tijdsbeheer. Wij geven u professioneel advies en ons eigen service team garandeert een snelle interventie en persoonlijke aanpak.

Deneut Construct

1a° Jagersstraat(onk) 7 -8840Staden

Mol Cy

Diksmuidesteenweg 68 -8840Staden

Sinds de oprichting in 1944 is MOL CY uitgegroeid tot een internationale groep van verschillende bedrijven en divisies met elk hun specialisatie in de constructie van transportmaterieel en toelevering.

Climeco

Poelkapellestraat(wrb) 11 -8840Staden

Totale technische installaties in nieuwbouw en verbouwing, centrale verwarming, vloerverwarming, gas- en stookolieketels, centrale stofzuiger, ventilatie, sanitaire installaties, regenwaterpompen en waterleidingen, inrichten badkamers

Electrical Services Depondt

De Linde(sta) 9 -8840Staden

Al onze medewerkers doen het mogelijke voor de verwezenlijking van alle elektrotechniek binnen uw bedrijf. Dankzij onze eigen vakkennis en ervaring, maken we al jaren het verschil binnen de sector.

Algemene Schrijnwerken Emmanuel Heemeryck

De Rootputten 59 -8840Staden

U kan bij ons terecht voor al uw privé en zakelijke schrijnwerk-projecten. Dit kan gaan van een enkele deur in uw woning tot een volledige showroom of inrichting van een horecazaak.