U zocht op: herstelling kantoor

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Electro En Computer Repair

Vennestraat 257 -3600Genk

.: ECR :. Uitbreiden Herstelling Gastenboek Info home ECR is voornamelijk gespecialiseerd in het verkopen van computers en toebehoren. Een computer samenstellen op maat en herstellingen uitvoeren zijn zeker geen probleem. Bij ons geldt de regel "klan

A.m.w.p.

Seinhuisstraat 5 -3600Genk

Cf-ventilatie Team

Cockerillplaats 14 -3600Genk

CF-Ventilatieteam voorziet in een totaalpakket, gaande van het omvormen van ontwerpstudies naar uitvoeringsplannen tot het afregelen van de geplaatste ventilatiesystemen.

Recep Karabacak

Kruisbosstraat 24 -3600Genk

Jeffensell verzorgt het hele traject van product(ie) uitbesteden. Leverancier onderzoek in Azie en Oost-Europa, quality control, logistiek, douane, etc.. Wilt u een product elders laten produceren Jeffensell is uw partner!

H.t.r. Dakwerken

Lentelaan 31 -3600Genk

HTR Dakwerken: met ons loopt alles van een leien dakje Alle dakwerken HTR Dakwerken in Genk werkt op overzet-, platte, en hellende daken. Ook voor isolatie- en gyprocwerken kunt u op ons rekenen.

Claes W. Construction

Winterbeeklaan 35 -3600Genk

Claes W. CONSTRUCTION is dus de partner bij uitstek voor al uw afbraak- sloop en stripwerkzaamheden. Maar ook voor klusjes en projecten van A tot Z kan u rekenen op Claes Wouter.