U zocht op: herstellingen kranen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


P&l Cleaning

Hanegraefstraat 18 -2050Antwerpen 5

Een hogere kwaliteits- en servicenorm voor de schoonmaak van uw gebouw door strikte opvolging van ons personeelGrondige analyse van de noden van uw bedrijf. Deskundig personeel + constante follow up.Regelmatige bijscholing op gebied van vakkennis

Klaas Belgium

Industrieweg 34 -2880Bornem

Hoe hoog of hoe ver U ook wilt gaan, ETC heeft de oplossing voor U. Onze specialisten en het exclusieve KLAAS-gamma staat steeds voor U klaar om meer gewicht verder en hoger te verplaatsen.

Van Den Berg Transporttechniek - Demag

Generaal Lemanstraat 55 -2018Antwerpen 7

De officiele DEMAG verdeler en licentiehouder voor Belgie, takels, hijsapparaten, enkel- + dubbelligger bovenlooprolbruggen 5-250 ton -tot 40m onderhangende enkel volportaalkranen, kbk railsystemen, vloervrij transport.

Zf Services Belgium

Avenue Antoon Van Oss 1b 26 -1120Brussel 12

ZF Services Belgium NV is uw specialist in de verkoop en herstelling van alle ZF producten en haar merken ZF Sachs, ZF Lemförder, ZF Boge en ZF Lenksysteme.

Hymatec

Industriestraat 6 B -2500Lier

Hymatec is graag uw partner bij de aankoop van kranen en containersystemen. Wij werken uitsluitend met de Scandinavische kwaliteitsmerken HIAB, LEEBUR en MULTILIFT. Uw kraan of andere hydraulische toepassing wordt met de grootste precisie ...

Omniworx

Populierenlaan 49 -2630Aartselaar

Omniworx is een algemene bouwfirma uit Aartselaar die al uw bouwprojecten en renovatiewerken tot een goed einde brengt. U kan bij ons terecht voor uw volgende renovatie, oprijlaan of reparatie aan het huis. Wij bieden u een professionele service.

Global Rent Verhuurcenter

Leuvensesteenweg 224 -3190Boortmeerbeek

Zowel professionelen als doe-het-zelvers kunnen bij GLOBAL RENT terechtom kleine en grote machines te huren. Met een verhuurgamma van méér dan 600 verschillende machines en toestellenvindt u beslist wat u nodig hebt.

Loxam Nv - Hoofdzetel België

Vilvoordsesteenweg 152 -1120Brussel 12

DE nr. 1 van de professionele VERHUUR met een netwerk in België van 14 agentschappen Rental en 1 agentschap Module (modulaire bureelconstructies) + 1 agentschap Rental Luxemburg. Het Rental VERHUUR park omvat +/- 6000 materiëlen en gereedschappen.

Stefca Kraanservice

Satenrozen 24 -2550Kontich

STEFCA Kraanservice NV is een dienstverlenend bedrijf dat actief is in de kraansector met een grote expertise in bouwkranen. Het bedrijf specialiseert zich voornamelijk in de verhuur van torenkranen en snelmontagekranen.

Forintec International

Tunnelweg 2 -2845Niel

FORINTEC INTERNATIONAL is gespecialiseerd in de verkoop van machines en materiaaluitrusting voor het plaatsen van leidingen in de ondergrond, zonder graafwerken te moeten realiseren...

Hvd Technologies

Grootveldweg 25 -3190Boortmeerbeek

Nanotec

Vlaszakstraat 6 -9250Waasmunster

Combuco

Herenboslaan 70 -2500Koningshooikt

Is het tijd voor het onderhoud van (één van) uw branderinstallaties? Vertrouw dan op de deskundigheid van CombuCo, dat gevestigd is in Lier, regio Antwerpe