U zocht op: holding

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


W.t. Masam

Liezele-dorp 1 -2870Puurs-sint-amands

Masam nv is gespecialiseerd in marmergranulaten, kwartsen en keien voor gebruik in gevelelementen, tegels, betonvloeren, beelden, decoraties, ornamenten en tuinen. Masam nv - marmergranulaten, kwartsen en keien - home pagina

Lumy

Dendermondsesteenweg 88 -2870Puurs

Artstone

Dendermondsesteenweg 150 -2870Puurs-sint-amands

Wij adviseren u graag een bezoek aan één van de zeven Artstone verkooppunten, omdat u er niet alleen betonklinkers en –tegels, natuursteen en keramische tegels terugvindt, maar ook verlichting, siergrind, brievenbussen, schanskorven en muurkorven.

Promek

A. Meersmansdreef 1 -2870Puurs

ij ingenieurs- en architectenbureau Talboom staan de mensen centraal. Als familiebedrijf met 120 medewerkers bieden wij oplossingen op maat aan. Wij blijven trouw aan het engagement dat wij aangaan met onze klanten

Viabuild Group

Gansbroekstraat 70 -2870Puurs-sint-amands

Verhaeren & Co - Aannemer van wegenwerken, rioleringswerken en asfaltwerken. Betoncentrale en breekwerf. Verhaeren & Co :: wegenwerken, rioleringswerken en asfaltwerken.

Xlent Solutions

Keulendam 2 -2870Puurs

Als flexibel bedrijf zijn wij uw vertrouwenspartner voor tal van marktspecifieke toepassingen. In onze drie Business Units ontwikkelen wij de ideale oplossingen voor: fashion sector, planningssoftware, document solutions.

Crown Commercial Belgium

Rijksweg 7a -2870Puurs-sint-amands

Crown Holdings, Inc., through its affiliated companies, is a leading supplier of aerosol packaging, beverage packaging, food packaging, metal closures, and speciality packaging products to consumer marketing companies around the world.

Mobile Car Solutions

Kleine Amer 92 -2870Puurs-sint-amands

Dacool

Sauvegardestraat 53 -2870Puurs

Maes Technieken

Lichterstraat 48 -2870Puurs

We zijn gespecialiseerd in klimatisatie en elektriciteit, zowel op industrieel vlak als voor de particuliere klant.

Gdv Bouw

Pullaarsteenweg 157 -2870Puurs-sint-amands

Railingcompany

Rijksweg 3 -2870Puurs-sint-amands

Als exclusief invoerder van ALUMINCO producten in België, bieden we een zeer uitgebreid gamma van bouwsystemen aan die uit aluminium worden geëxtrudeerd.

Peleman Properties

Rijksweg 7 -2870Puurs-sint-amands

Peleman makes unforgettable experiences tangible in a reliable, respectful and creative way

Quatriple

Ruisbroek-dorp 62 -2870Puurs

Vedeco Puurs

Scheeveld 3 -2870Puurs

Relocate Sorry, your browser does not support Java Script.

I.r.s.btech

Schoonmansveld 48 -2870Puurs

btech verdeelt bouwspecialiteiten naar professionele handelaars, houthandels en doe-het-zelfzaken. btech beschikt over een assortiment van isolatie, dakprodukten tot binnen- en b

Emergo

Rijksweg 91 -2870Puurs-sint-amands

Emergo NL FR EMOTRADE !!NIEUW!! EMOTEC CONTACT VACATURE DYNAMISME - DIVERSIFICATIE - EXPANSIE De NV Emergo, opgericht in 1950, speelt reeds verschillende decennia in op de behoeften van de expanderende bouwsector. Zij heeft haar plaats veroverd op ve

Giarra Di Vino

Begijnhofstraat 1 -2870Puurs

Elke wijn is door ons geselecteerd op basis van strenge criteria.Giarra Di Vino richt zich op een breed publiek van wijnliefhebbers, restaurants, wijnbars en bedrijven in heel België.

Emotrade

Rijksweg 91 -2870Puurs

Emotrade levert en plaatst alle bouwproducten voor ruwbouw, afwerking, industrie en geokunststoffen