U zocht op: horeca

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Kassa Devuyst

Halleweg 225 -1500Hal

Kassa Devuyst is de specialist in uw regio (Vlaams-Brabant en Brussel) op gebied van kassa`s (kassasystemen, kasregisters), horeca-software en kassabenodigdheden. Regionale dealer van topmerken als Casio & Untill.

Advocatenkantoor Nolmans Croonen Van Witzenburg B.v.

Bergensesteenweg 54 -1500Hal

Ons kantoor, dat bestaat uit een team van advocaten gespecialiseerd in diverse materies, streeft een full-servicepraktijk na die gericht is op ondernemingen. Een constant streven naar snelle en performante tussenkomsten staat daarbij centraal.

Marchant

Bergensesteenweg 434 -1500Hal

Marchant bvba werd in 1980 opgericht met als doel dé kwaliteitsmosselleverancier voor de horeca van de streek te zijn. Mr. Van Hooff heeft samen met zijn vrouw, Mevr. Marchant, het bedrijf groot gemaakt met het leveren van kwaliteit en service.

Berth Immobilien

Volpestraat 18 -1500Halle

Berth ImmobiliA«n Berth ImmobiliA«n Sla navigatie over Wij hebben te koop Woning / Villa Appartement Bedrijfsgebouw / Horecazaak Bouwgrond Opbrengsteigendom Onze diensten Verkopen wij te snel? U wil verkopen U wil kopen Ons kantoor FranAais 30 jaar

Escrido

Brusselssteenweg 112 -1500Halle

Groot en detailhandel in veiligheidsschoenen, handschoenen, werkkledij, signalisatiekledij, promotiekledij etc

Marchant G.

Bergensesteenweg 310 -1500Halle

WINKEL, TRAITEUR én GROOTHANDEL Dé specialist in mosselen, vis, schaal-en schelpdieren. Vers & diepvries!

Artnethouse

Melkstraat 2 -1500Halle

Uw fotograaf in Brussel en België Huwelijksfotograaf en fotograaf van de evenement met jarenlange ervaring. Reportages en sessies, grote portretten, retoucheren (modern, retro, fantasie, etc.), uitnodigingskaarten, elegant boeket