U zocht op: horeca

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Benico

Grasdreef 10 -8200Sint-michiels

San-o

Dirk Martensstraat 2 -8200Brugge

Sano renoveert uw badkamer en toiletruimte van begin tot eind.

Rr Cooling & Heating

Oud-strijderslaan 8 -8200Sint-michiels

RRcooling BVBA de specialist in warmtepompen , airconditioning en algemene koeltechniek , ons bedrijf staat garant voor kwaliteit en een perfecte dienst na verkoop met een 7/7 dagen service.

Inside

Sint-ewoudsstraat 35 -8200Sint-andries

DSM Interior Projects is een gekende en betrouwbare partner voor het ontwerpen en het realiseren van succesvolle interieurinrichtingen.

Symo

Dirk Martensstraat 13 -8200Sint-andries

Weer of geen weer, Symo Parasols laat mensen genieten van hun vrije tijd. Al meer dan 80 jaar zet Symo de toon in de wereld van professionele horeca parasols en paraplu`s. De horeca vertrouwt op de kwaliteit, maar ook op de snelle service.

Sivanco

Grasdreef 10 -8200Sint-michiels

Voor al uw horecamateriaal van ijsblokmachine tot professionele vaatwassers .

Algemenecoolingraes

Oud-strijderslaan 8 -8200Sint-andries

AIRCONDITIONINGINDUSTRIËLE, COMMERCIELE &PRIVATE TOEPASSINGENKOEL- & DIEPVRIESCELLENKoeltoonbanken en koelmeubelen op maatWinkel-Horeca- & atelierinrichtingenStudie-Plaatsing-Herstelling & onderhou

Gastro - Service

Dirk Martensstraat 27 -8200Brugge

De Verhuurspecialist in Brugge!!!Gastro-Service voorziet U van allehorecamateriaal en linnen voor eengeslaagd feest - Afwas inbegrepenVerhuur van tafels, stoelen, borden,bestek, glazen en nog veel meerVan levering tot afwas.

Hdp Sociaal Secretariaat

Gistelse Steenweg 17 -8200Sint-andries

HDP vertaalt administratieve en sociale complexiteit in eenvoudige, betrouwbare en persoonlijke oplossingen. Sociaal Secretariaat, Sociaal Verzekeringsfonds ...

A & E Security

Lieven Bauwensstraat 21 -8200Brugge

A&E Security een van de grootste beveiligingsinstallateurs in België. En de referentie in innoverende beveiligingsoplossingen.

Agentschap Ondernemen West-vl

Jan Breydellaan 107 -8200Sint-andries

Agentschap Ondernemen. Het aanspreekpunt voor ondernemers, samen met onze partners. Het Agentschap Ondernemen is de drijvende kracht achter meer en sterker ondernemerschap in Vlaanderen.