U zocht op: horeca

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Broos Trading

Driemasterstraat 58 -9000Gent

Studieburo voor Tuin - en Landschapsplanning Francis Broos uit Geel (B), is een dynamisch ontwerpburo voor `buiten`architectuur ten dienste van de particulier, de overheid en bedrijven. U kan bij ons terecht voor zowel de planning als de coördinatie

Horecagroothandel Cash & Carry

Steendam 17 -9000Gent

Horecagroothandel cash & carry by Maurice Rogge is specialist in keukengerei en horecabenodigdheden voor restaurant, traiteur, bedrijven en collectiviteiten.Onze nieuwe toonzaal is 500 m2 groot waar professionelen terecht kunnen om ons groot ...

Fiers J En B

Wiedauwkaai 49 -9000Gent

Groothandel Wild & gevogelte, kip en lamsvlees. Dagelijkse leveringen in Oost- en West Vlaanderen. Diverse gevogelte- en vleesbereidingen voor de horeca.

Koffiebranderij Sao Paulo

Koestraat 24 -9000Gent

Artisanaal gebrande koffie, groot assortiment thee & koffie, theezetapparaten, isoleerkannen,espressoapparaten en originele geschenkideeën.

Staffable Belgie

Koningin Elisabethlaan 49 -9000Gent

Horecafocus is al meer dan tien jaar het enige sectorspecifieke sociaal bureau van het land. Staffable heeft al meer dan zes jaar ervaring in het payrollen van horecapersoneel.

Dimensys

Ottergemsesteenweg-zuid 717 -9000Gent

De inrichting en aankleding van uw winkel, kantoor of toonzaal kent voor Dimensys geen geheimen. Al meer dan 25 jaar expertise in ontwerp en projectbegeleiding, dat geeft vertrouwen! Service en vakmanschap is ons handelsmerk.

Dok Noord Design

Dok-noord 4 D-003 -9000Gent

Dok Noord Design is gespecialiseerd in interieurinrichting.

Lightspeed Pos Belgium

Sint-denijslaan 489 -9000Gent

Verkoop onder iedere omstandigheid met Lightspeed eComKies voor een nieuwe inkomstenbron waarvan de deuren nooit sluiten. Manage uw voorraad, verzendingen, marketing en rapporten vanuit één platform.

I.s.p.c. Gent

Ottergemsesteenweg-zuid 720 -9000Gent

ISPC--Horeca van A tot Z-- [ skip intro ] kies uw taal: choisissez votre langue: choose your language:

Huis Huis

Burgstraat 12 -9000Gent

Interieurontwerper Jan Van Damme te Gent. Eigenzinnige interpretaties op het thema wonen. Lees meer ... Huis Huis: interieurontwerp loft nieuwe bestemming oude gebouwen landelijk wonen binnenhuisinrichting kantoorinrichting winkelinrichting horeca ca

Ivago

Proeftuinstraat 43 -9000Gent

Een groot bedrijf of een kleine KMO? Winkel of horeca? IVAGO-bedrijfsafval zoekt, samen met u naar een economische en ecologische oplossing. Onze chauffeurs, milieuwerkers en vertegenwoordigers zijn vertrouwd met wat er leeft en gebeurt in Gent.

Canicule

Parklaan 28 -9000Gent

Frostice gevestigd in Gent, productie en distributie van ijsblokjes en gemalen ijs ideaal voor HORECA en andere feestgelegenheden. Geleverd aan huis. Kwaliteit, service, prijs (goedkoopste). In zak of andere